Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η M.Zιαμπάρα για την κινηματογραφική λέσχη.

Αρχές Ιουλίου οι προβολές
Σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας κινηματογραφικής λέσχης στη Ναύπακτο η αντιδήμαρχος πολιτισμού και Παιδείας κ.Ζιαμπάρα φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του Lepanto και την εκπομπή ''Διαγωγή κοσμία'' του Β.Καρανικόλα.
Η κ.Ζιαμπάρα εξέφρασε την αισιοδοξία της για την επανασύσταση της κινηματογραφικής λέσχης.
Σήμερα στις 9 το βράδυ γι' αυτό το σκοπό θα υπάρξει σχετική συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημ.συμβουλίου


και στη συνάντηση αυτή έχει προσκληθεί να παρευρεθεί ο κ.Πανταζόπουλος της αντίστοιχης λέσχης του Μεσολογγίου για να μεταφέρει τις δικές του εμπειρίες.
Δύο οι ταινίες που κατά πάσα πιθανότατα θα προβάλλονται την εβδομάδα,με στόχο και την ποιότητα και την εμπορικότητα ώστε αυτή να καταστεί βιώσιμη.Μπορούμε με χαμηλό κόστος να έχουμε ποιότητα στις προβολές υποστήριξε η κ.Ζιαμπάρα,αναφέροντας σαν παράδειγμα και την εκδήλωση της υποδοχής της φλόγας στο λιμάνι.Ζητάμε τη συμμετοχή του κόσμου σε όλες τις εκδηλώσεις,αναφερόμενη και στα πολιτιστικά του καλοκαιριού που θα είναι πλούσια ως προς το περιεχόμενο και το πλήθος των εκδηλώσεων.

4 σχόλια:

  1. Η 3η πάντως να είναι οι "Πάμπτωχοι ΑΕ" με τον Γιάννη Μπουλέ.
    Αξίζει να τη δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μ@@@@@ια σου δεν έχει ρε κολλημένε, ηλίθιε.... εδώ μετά από τόσα χρόνια με τις υποσχέσεις του Παπαθανάση και του Κούμπιου επιτέλους και πάλι μετά την παρότρυνση μερικών παιδιών που αγαπούν τον κινηματογρα΄φο θα λειτουργήσει και πάλι και εσύ ρε βλάκα βρήκες να πεις εξυπνάδα..... Γιάννη μην κόψεις το σχόλιο γιατί μερικοί εδώ μέσα ψάχνουν αφορμή να γίνουν γελοίοι, λες και δεν είναι αρκετά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάσαμε την ψυχραιμία μας βλέπω;
    Δεν θεωρώ ότι είναι κακό η προβολή της ταινίας. Καλό θα ήταν οι Ναυπάκτιοι να γνωρίσουν τις υποκριτικές ικανότητες του δημάρχου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή