Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α.Δ.Κ.Ν.

Ο πρώτος προϋπολογισμός του Δήμου Ναυπακτίας έδωσε την αφορμή στις τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να συμπορευτούν κατά της δημοτικής αρχής. Στις 30 Μαρτίου, όπως προβλέπει ο νόμος, μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο προς ψήφιση ο Προϋπολογισμός του Δήμου που συντάχθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις εξής παραμέτρους:

''Aγανακτισμένοι'' στη Ναύπακτο από τη Ζ.Δενδραμή...

Δήμος Ναυπακτίας:Πρόσληψη προσωπικού



To Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις, και ειδικότερα:
Α. Τριών (3) ατόμων για την φύλαξη και επιτήρηση του δάσους του Κάστρου της πόλης μας κατά τις νυκτερινές ώρες, και Τεσσάρων (4) ατόμων για την αποψίλωση (καθαρισμός από χόρτα κ.λ.π) των αρχαιολογικών χώρων του Δήμου μας
Οι ανωτέρω προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 παρ. 4 του Ν.2738/99 και του άρθρου 206 του Ν.3584/2007 σύμφωνα με τις οποίες, προβλέπεται η δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Free Cervantes...

φώτο Π.Σμάνης.
Την ώρα που εκατοντάδες τουρίστες έχουν αρχίσει και επισκέπτονται πλέον την πόλη μας και επιθυμούν να γνωρίσουν τα μέρη μας,στο λιμάνι της Ναυπάκτου το πάρκο Cervantes παραμένει κλειδωμένο προς απογοητευσή τους.Μήπως θα'πρεπε ο δήμος να το ανοίξει(σε συννενόηση με την αρχαιολογία) ,να το περιποιηθεί λίγο για να μπορεί να είναι προσβάσιμο σε όλους ;Λέω μήπως....

To καλοκαιρινό πρόγραμμα ιστιοπλοίας του Ν.Ο.Ν.

Ξεκινά από τις 15 Ιουνίου το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα προπονήσεων ιστιοπλοΐας  για αρχαρίους στην κατηγορία Optimist, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6-7 ετών (βασική προϋπόθεση να ξέρουν μπάνιο) έως 13 ετών.


Όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν τα παιδιά τους με ένα συναρπαστικό θαλάσσιο άθλημα μπορούν είτε να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου είτε να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6975209616 (Πέτρος Τζομάκας).  

Aπορίας άξιον...

Γιατί οι Ναυπάκτιοι δε συμμετείχαν στη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι ?


1.Δεν είδα εργάτες.Αυτό σημαίνει ότι από μεροκάματα σκίζουν.
2.Δεν είδα επαγγελματίες.Αυτό σημαίνει ότι οι εισπράξεις τους πάνε περίφημα.
3.Δεν είδα συνταξιούχους.Αυτό σημαίνει ότι όλα βαίνουν καλώς.
4.Δεν είδα φοιτητές.Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ξεκάθαρο επαγγελματικό μέλλον.
5.Δεν είδα νεολαία.Αυτή ρέμβαζε στα γνωστά στέκια-καφέ.

Quiz: Που βρίσκεται παραπεταμένη αυτή η μπάρα ;

φώτο:Π.Σμάνης.

Para no despertar.Me despierto en el lepantistas

''Μη φωνάζετε.Θα ξυπνήσετε τους Ναυπάκτιους''

Κάπως έτσι θα πρέπει να καταλήξουμε για τη χθεσινή συγκέντρωση στο λιμάνι της Ναυπάκτου,αφού οι πολίτες της δεν κατάφεραν να βγουν στους δρόμους.Έλλειψη αγανάκτισης;
Έλλειψη ενημέρωσης;
Έλλειψη βούλησης;
100 άτομα βρέθηκαν επί συνόλου 20.000 του δήμου Ναυπακτίας.
Kρίμα....

Δείτε φωτογραφίες


Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Άφησαν το Ξενια...


Επιχείρηση μεταφοράς των ''ενοίκων'' του Ξενία για τους χαριτωμένους τετράποδους σήμερα.

Επιχείρηση ''Καθαρίστε τη Μεσόγειο''

φώτο : Π.Σμάνης
Μόνο έξι εθελοντές βρέθηκαν το πρωί στο χώρο του Ναυτικού ομίλου στη Ναύπακτο για να καθαρίσουν το χώρο μέχρι το Σκα.Πολλά μπράβο τους,αλλά και πολύς προβληματισμός για την έλλειψη συμμετοχής.
Δείτε κι άλλες φωτογραφίες

Τι γυρεύουν εκεί;

Π.Σμάνης
 
Οι δυο καναπέδες;Βρίσκονται στο αλσύλιο του Γριμπόβου.Να εξυπηρετούν άραγε τους επισκέπτες κατά τη βόλτα τους ως σημείο ξεκούρασης;Μπα.Μάλλον κάποιος ασυνείδητος συμπολίτης μας απλά τους ξεφορτώθηκε και θεώρησε σκόπιμο να τους εναποθέσει σ'εκείνο το σημείο

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Εικόνες εγκατάλειψης

...και στο γυμνάσιο Αντιρρίου

Email αναγνώστη:

Πολύ καλά έκανες και ανέδειξες το πρόβλημα του γηπέδου του Αντιρρίου δεν πήγαινες λίγο δίπλα στο προαύλιο του σχολείου  για να δεις ότι τα παιδάκια παίζουν και έχουν ένα δάσος από χόρτα στην μέση με κίνδυνο να τα φάει κανένα φίδι …

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Πόσο σοβαρή και κρίσιμη ήταν η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών....

Έχουμε κάποιο νέο ;



...από το μέτωπο της κινηματογραφικής λέσχης στη Ναύπακτο ;


Aλήθεια.Υπάρχει κάποια εξέλιξη στο ζήτημα από πλευράς δήμου:

Εικόνες ντροπής στο Δημοτικό στάδιο Αντιρρίου…


Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης στο άλλοτε στολίδι του Αντιρρίου και του δήμου Ναυπακτίας που είναι το μοναδικό δημοτικό στάδιο με χλοοτάπητα στο Δήμο Ναυπακτίας. Το χόρτο ξεπερνά τους 40 πόντους σε ορισμένα σημεία και πλέον έχει μαραθεί και θυμίζει χωράφι, ας ελπίσουμε ο δήμος Ναυπακτίας να λάβει τα μέτρα του σύντομα αλλιώς η περιοχή μας θα στερηθεί ένα αγωνιστικό χώρο που παρέχει  υψηλές υπηρεσίες στους αθλητές.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Προθεσμία-Εγγραφή νηπίων στους παιδικούς σταθμούς.


Γίνεται γνωστό ότι η προθεσμία για την εγγραφή των νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς - Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Δήμου Ναυπακτίας είναι από 20-5-2011 μέχρι και 15-6-2011 .
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα κατατίθενται στον Παιδικό Σταθμό που επιθυμούν την εγγραφή του νηπίου ή βρέφους ,τις εργάσιμες ημέρες από ώρα
09. 00 έως 12.00.
Όσοι από τους γονείς ενδιαφέρονται τα τέκνα τους να μεταφέρονται με το σχολικό

Aποτελέσματα εκλογών στο σύλλογο μηχανικών.


Εκλογές διεξήχθησαν χθες σε γνωστό ξενοδοχείο του Γριμπόβου για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μηχανικών.Εκλέγονται οι 5 πρώτοι:




Δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας...

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας προκειμένου να δοθούν, όπως ζητήθηκε και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου οι απαραίτητες διευκρινήσεις σχετικά με το δάνειο που έχει εγγράψει ο Δήμος στον προϋπολογισμό ώστε αυτός να είναι ισοσκελισμένος.

Στα μαύρα του τα χάλια ...

...παραμένει το άγαλμα του Μπότσαρη στο λιμάνι της Ναυπάκτου.
Ποιός είναι υπεύθυνος για την αποκατάστασή του άραγε ;

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Γαλάζιες σημαίες για Γρίμποβο - Ψανή.

Δείτε όλες τις περιοχές που βραβεύτηκαν


Με 34 λιγότερες Γαλάζιες Σημαίες υποδέχεται το καλοκαίρι η Ελλάδα. Το 2011 σε 387 ακτές και σε 9 μαρίνες θα κυματίζει η «Γαλάζια Σημαία» ενώ σε 34 ακτές θα υποσταλεί. Πέρυσι η Ελλάδα είχε 421 βραβευμένες ακτές και 9 μαρίνες. Παρ' όλα αυτά διατηρεί τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 41 χώρες, με πρώτη και πάλι την Ισπανία. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), που είναι υπεύθυνοι του προγράμματος

Αγανακτισμένοι .... στη Ναύπακτο.... Γιατί όχι;

Σήμερα στις 20:00 στην πλατεία του λιμανιού
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΒΟΛΤΑ


Αναδημοσίευση από το nafpaktos voice
Πολλά λέγονται και ακούγονται για τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων στις πλατείες πολλών πόλεων σε όλη τη χώρα.... Αθήνα... Θεσσαλονίκη..... Πάτρα.... Αγρίνιο και πολλές άλλες....Όλοι μιλούν για μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία, όπου θα ακουστεί όλη η νεολαία και όχι μόνο. Μάλιστα δεν διστάζουν να παρακαλέσουν οι συμμετεχόντες, ότι


Nέο βιβλίο της Ι.Μ.Αγ.Ιωάννου Βομβοκούς....


Το βιβλίο παρουσιάζει την ιστορία του μοναστηριού μέσα στους αιώνες,καθώς μιλάμε για το πιο παλιό μοναστήρι της περιοχής.Διαθέτει πλήθος φωτογραφιών από τους χώρους του,από το καθολικό του Ναού.Τη συμβολή του στην κοινωνία της Ναυπάκτου και τις σχέσεις του μ' αυτή.Ένα βιβλίο που επιμελήθηκε η γερόντισσα Ειρήνη σε μια πολυτελή έκδοση του 2011.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ελλειπή μέτρα...

...φύλαξης της παραλίας της Ψανής.
Υποτίθεται ότι ο δρόμος ήταν κλειστός.Υποτίθεται ότι ήταν σε κοινή χρήση των  πεζών,ποδηλάτων,παιδιών.
Χθες Κυριακή κυκλοφορούσαν ανενόχλητα ανεγκέφαλοι οδηγοί μοτοποδηλάτων και Ι.Χ από την παραλία,με την Λιμενική αρχή ΑΠΟΥΣΑ.
Απαράδεκτο....

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Στις 18 Ιουνίου ξεκινά η πρακτική δοκιμασία


...των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης έγινε γνωστό ότι η υγειονομική εξέταση και η πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ (ακαδημαϊκού έτους 2011-2012) θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 8 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και στο Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».
Οι υποψήφιοι που θα πάρουν μέρος στις εξετάσεις των ΤΕΦΑΑ θα υποβληθούν σε

Ανακοίνωση καταστηματαρχών και Ξενοδόχων παραλίας Ψανής

Στρατιώτες στο πλευρό του δημάρχου.
Καταρχήν όλοι συμφώνησαν ότι κανείς δεν επιθυμεί την αντιπαράθεση με το δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, και επίσης κανείς δεν θέλει την αποτυχία της δημοτικής αρχής σε οιοδήποτε τομέα. Τη Συνάντηση που είχαν προαναγγείλει οι καταστηματάρχες και οι ξενοδόχοι της παραλίας Ψανής πραγματοποίησαν χθες το βράδυ....
Δήλωσαν στρατιώτες στο πλευρό του δημάρχου και είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν από κοινού και κάθε ένας ξεχωριστά προκειμένου να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα ο Δήμος.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Εικόνες ...απίστευτης ομορφιάς




Συμβαίνει στο Μεσολόγγι.

...δίπλα στον Βιολογικό και στον δρόμο για το
Τ.Ε.Ι.!!! Οι εκατοντάδες ξένοι επισκέπτες, οι γονείς και συγγενείς των
σπουδαστών που παρίστανται στις τελετές απονομής πτυχίων στο Τ.Ε.Ι. αυτές
τις μέρες και θέλουν να θαυμάσουν τις ομορφιές της πόλης μας, σίγουρα θα
μένουν με ...ανοιχτό το στόμα!!! Τα σχόλια δικά σας???

Ο δήμος Ναυπακτίας ''έμεινε μετεξεταστέος...''



Ο Κ.Καρακώστας στο ραδιόφωνο του lepanto

.
Την Τρίτη νέο δημοτικό συμβούλιο.
Ψηφίσαμε ένα πλασματικό προϋπολογισμό.Ένα προϋπολογισμό που άλλα λέει και άλλα θα κάνουμε.Ψηφίσαμε για ένα δάνειο που τελικά δεν θα πάρουμε.
Είναι απαράδεκτο να παρουσιάζεται η επιστροφή του προϋπολογισμού ως εξήγηση ή διευκρίνηση.
Ο δήμος έχει ένα μεγάλο χρέος που μπορούμε να αποπληρώσουμε αν μειώσουμε τα έξοδα.Είμαστε υπέρ της λήψης δανείου μόνο για την αγορά κοινοχρήστων χώρων.

Επίσκεψη στην Ποτιδάνεια με ξεχωριστούς προσκεκλημένους.



Στις 29/5/2011 που ο σύλλογος έχει την προγραμματισμένη του έφιππη εκδρομή στην Ποτιδάνεια Δωρίδας, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην παρέα μας έναν ξεχωριστό επιστήμονα, άνθρωπο και προς ιδιαίτερη τιμή μας , τακτικό μέλος του συλλόγου μας.
Θα είναι μαζί μας ο κ. Θεόδωρος Γ. Αντίκας DVMPhD, ιππίατρος, που θα ταξιδέψει αρκετές ώρες οδικός προκειμένου να δει από κοντά τις δραστηριότητες του συλλόγου μας, τα μέλη του και να γνωρίσει την ευρύτερη περιοχή.  Η εμπειρία και η γνώση του

Λύση σύμβασης ...


Στις 11/5/2011 ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Ιωάννης Μπουλές και ο εκπρόσωπος της εταιρείας «ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Ε.Π.Ε.», κ. Νικητόπουλος υπέγραψαν την διακοπή της σύμβασης για την ελεγχόμενη στάθμευση σύμφωνα με την υπ΄ αρίθμ. 126/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ελήφθη μετά από σχετική εισήγηση της διαπαραταξιακής επιτροπής για την παρακολούθηση του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Τα αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2011 στο Τμήμα της Ναυπάκτου.


Το Γραφείο Πόλης της ΠΑΣΠ Ναυπάκτου, τα μέλη της ΠΑΣΠ ευχαριστούν όλους τους σπουδαστές που μας εμπιστεύθηκαν για ακόμη μια φορά.
Θα φανούμε για ακόμη μια φορά αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείξατε.
7 χρόνια πρωτιάς, 7 χρόνια εμπιστοσύνης, 7 χρόνια διαρκούς αγώνα, επισφραγίζονται με ένα πρωτοφανές για τα πανελλήνια δεδομένα ποσοστό 81,8%.
Σας ευχαριστούμε και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας, για μια καλύτερη τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Τμήμα μας, στην όμορφη πόλη της Ναυπάκτου.
 Τα αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών 2011 στο Τμήμα Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων είναι τα εξής:

«Με κινήσεις αυτοσχεδιασμού και πειράματα δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά»

...δήλωσε ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τη Ναυπακτία» Θανάσης Παπαθανάσης


«Αυτοσχεδιασμού συνέχεια…». Αυτό είναι το σύνθημα με το οποίο πορεύεται η νέα δημοτική αρχή. Δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν ούτε 15 ημέρες από την έκδοση της από 27-4-2011 κανονιστικής απόφασης στην οποίο προχώρησε η δημοτική αρχή μετά από προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο,

Σχολική ετοιμότητα των νηπίων



Αγαπητοί φίλοι,
Η ένωση γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Ναυπακτίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση, με θέμα «σχολική ετοιμότητα των νηπίων», που θα γίνει σε συνεργασία με το ΚΕΔΔΥ νομού Αι/ας., την Παρασκευή 20/05/2011, στις 7:00μμ, στο αμφιθέατρο του 1ου Δημ. σχολείου Ναυπάκτου .
Τα θέματα που θα αναπτυχτούν είναι :

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Eπεστράφη ο προυπολογισμός...



...του δήμου Ναυπακτίας.
Η περιφέρεια γύρισε πίσω τον προϋπολογισμό το δήμου και ως εκ τούτου πάμε σε νέα ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα αυτό.
Οι ασάφειες στο ποσό και τη χρήση του δανείου που πρόκειται να πάρει ο δήμος ήταν ο λόγος που ο προϋπολογισμός ''γύρισε πίσω''

Πόσα ΙΧ μπορούν να παρκάρουν στη παραλία της Ψανής NOMIMA ???...


Αναδημοσίευση από http://dimos-nafpaktias.blogspot.com/



Λαμβάνουμε υπόψη μας ότι ο μέσος όρος του μήκους ενός συμβατικού αυτοκινήτου είναι 4,105m (σύμφωνα με τις πωλήσεις του 2009 και του 2010) και γνωρίζοντας ότι για να παρκάρουμε χρειαζόμαστε κατά Μ.Ο 1,3m επιπλέον του μήκους του ΙΧ μας για να παρκάρουμε σχετικά εύκολα και με ασφάλεια, άρα κάθε ΙΧ καταλαμβάνει τουλάχιστον 4,105m+0,65m (μετράμε το 1,30m/2)=4,755m.

Για τις φοιτητικές εκλογές.



Σας καλούμε σήμερα να συμμετάσχετε στην κορυφαία εκλογική διαδικασία ανάδειξης των εκπροσώπων μας.
Η συμμετοχή σας είναι σημαντική για τον καθένα από εμάς, για όλους εμάς, για το Τμήμα Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων.Στηρίξτε αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζονται για τα δικαιώματά σας, για μια καλύτερη τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Τμήμα μας.
Στηρίξτε αυτούς που συνεχίζουν να είναι δίπλα σας.

ΠΑΣΠ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

« Εθελοντές χρωματίζουν το μέλλον των παιδιών »









                           Γονείς, Εκπαιδευτικοί και Μαθητές,
           έβαψαν το 1ο Δημοτικό σχολείο Μεσολογγίου.




    Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον Πράσινο+Μπλε,
                   συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης της αξίας του εθελοντισμού,


Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Δείτε την τοποθέτηση της Κίνησης πολιτών για τις παραλίες...

Συνεδρίαση δ.σ Ναυπακτίας 15/5/2011

Ενημέρωση δημάρχου Γ.Μπουλέ



Τοποθετήσεις των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης για την απογραφή του δήμου Ναυπακτίας.Δ.Σ. 15/5/2011

''Οι ντουλάπες στη διαθεσή σας...''

Όσα είδαμε κι ακούσαμε στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς φόβο αλλά με πάθος
Ήθελε να τη Στρος κι αυτή δεν ήθελε ΚΑΝ
Κάτσε κυρά μου.Μας έκαψες.








Δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας...

Χρυσή τομή

-Κλειστές οι παραλίες κατά την επιμήκυνση από τις 18:00 το απόγευμα και όλο το Σαββατοκύριακο.

-Διαβάστε πιο κάτω την πρόταση Γούλα.

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Φινάλε στον 2ο όμιλο της footballleague 2...

Μ.Αλέξ.Ηράκλ.Σερρών-Ναυπ. Αστέρας  4-2  

-Με 5 συνολικά νίκες στο γηπεδό του δεν θα περίμενε να έχει καλύτερη τύχη
-Αποχαιρέτησε την κατηγορία ο Ναυπακτιακός.
-Μαζί του Μακεδονικός,Κοζάνη.Εθν.Φιλιπιάδας.
-Πρωταθλήτρια η Αναγ.Επανομής
-Στα play οf Kαλλονή-Φωκικός

34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

H Ψανή χθες 14/5/2011 Ώρα 19:00

Mε το φακό του Π.Σμάνη


Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η παραλία της Ψανής σήμερα το πρωί...

Ειδυλλιακός τόπος                             Καταστροφικός  για άλλους.
για άλλους                    φωτογραφίες Π.Σμάνη          Διαλέγετε και παίρνετε...


Μαζικό παρόν στην συνεδρίαση....

...του δημοτικού συμβουλίου αναμένεται να δώσουν οι επαγγελματίες των παραλιών με σκοπό να πιέσουν για άρση της προηγούμενης απόφασης.
Πόσο αποφασισμένοι είναι οι ίδιοι να τραβήξουν στα άκρα την κατάσταση?
Πόσο αποφασισμένη από την πλευρά της είναι η δημοτική αρχή να εμμείνει στην απόφασή της ?
Τι περαιτέρω περιθώρια βελτίωσης της κατάστασης υπάρχουν ?
Εις αύριον τα σπουδαία....

Κυκλοφοριακός φόρτος στην περιοχή των σχολείων στην Ψανή...

Μεγάλο το πρόβλημα στην περιοχή της Ψανής στο ύψος των σχολείων τις καθημερινές.
Τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρά πολλών εκατοντάδων μέτρων.Ο δήμος θα πρέπει να δώσει λύση.
Τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.


Για παράδειγμα ένα πολύ καλό μέτρο θα ήταν η οδός Θέρμου

Τι συζήτησε ο δήμαρχος με τον υπ.πολιτισμού ?

...τι του ζήτησε κατά τη συνάντησή τους χθες στην Πάτρα ?


Θα έχουμε μια πρώτη γεύση στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο ?


Αληθεύει ότι ο Γ.Μπουλές μεταξύ άλλων ζήτησε την παρέμβαση του κ.Γερουλάνου για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου ανατολικά του γηπέδου για μελλοντική χρήση ?

Στοπ και στα έτοιμα...

Φωτογραφία που μας άρεσε.
...φραπεδάκια από τον περιπτερούχο της Ψανής στο γενικότερο κλείσιμο των καταστηματων των παραλιών την περασμένη Πέμπτη.
φωτο:Π.Σμάνης

Τελευταία πράξη...


Με το Ναυπακτιακό να αγωνίζεται στην Ηράκλεια Σερρών κόντρα στον Μ.Αλέξανδρο, ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της footballleague 2 στον 2ο όμιλο.Στόχος το τρίποντο και το στραβοπάτημα μιας εκ των Εθνικού Φιλιπιάδας ή Ζακύνθου, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.Σ' αυτή την περίπτωση ο Μ.Αλέξανδρος και μια από τις αναφερθείσες ομάδες οδηγούνται στα περιφερειακά τους πρωταθλήματα.Σε άλλη περίπτωση ο Ναυπακτιακός που βρίσκεται σε δυσχερή θέση αποχαιρετά αυτός την κατηγορία.
Αγώνα της χρονιάς τον χαρ/σε ο τεχνικός Δ.Τομπάζης και έτσι είναι.Παίζεται μια κατηγορία και η τύχη της ομάδας σ' αυτό.Οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00
Αναλυτικά όλοι οι αγώνες:

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

« Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας»


Σας προσκαλούμε την Κυριακή 15-5-2011, και ώρα 19:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κτίριο του Ξενοδοχείου Ξενία (Θεμιστοκλή Αθανασιάδη Νόβα και Αρβανίτη, βορειοδυτική αίθουσα), σε τακτική συνεδρίαση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του N.3852/2010 με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έλεγχοι από την Περιφέρεια

... για την καταλληλότητα των νερών στις ακτές κολύμβησης

Οι Διευθύνσεις Υγείας των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, στο πλαίσιο του τακτικού προγράμματος παρακολούθησης της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης των ακτών της περιοχής ευθύνης τους ξεκινούν από τα μέσα Μαΐου σειρά δειγματοληψιών σε επιλεγμένα σημεία των ακτών κολύμβησης.

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Τι ζητούν οι επαγγελματίες

..της παραλίας ?

΄Ολα για της παραλίας το ''κάγκελο''

Ανοιχτούς δρόμους.Δηλαδή ανατροπή της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου,με νέα απόφαση.Κάτι τέτοιο ο Μπουλές το αρνήθηκε.
Φυσικό.Φαντάζεστε να την έπαιρνε πίσω ?Θα φαινόταν ανακόλουθος στις αποφάσεις του.Πάει αυτό σύντροφοι.Για φέτος ξεχάστε το.Και να θέλει τώρα δε γίνεται τίποτα.

Άρνηση Μπουλέ στις πιέσεις των επαγγελματιών των παραλιών.

Προσθήκη λεζάντας
Επεδίωξαν να συναντηθούν μαζί του,το κατάφεραν,αλλά έφυγαν άπραγοι στις πιέσεις που άσκησαν οι επαγγελματίες των δύο παραλιών Γριμπόβου και Ψανής στο ενδεχόμενο να ξανάρθει σε έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ Ναυπακτίας το θέμα της άρσης της

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Πήραν Φ.Ε.Κ οι ειδικοί συνεργάτες...


Και επισήμως πιάνουν δουλειά οι τρείς ειδικοί συνεργάτες του Γιάννη Μπουλέ μετά την δημοσίευση με αρ. φύλλου 252  στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση για την πρόσληψη τους. Οι τρείς ειδικοί συνεργάτες είναι ο Αριστοτέλης Τσαρούχης ο Ιωάννης Υφαντής και ο Κωνσταντίνος Πατούχας .Καλή επιτυχία στό εργο τους.
Ακριβώς κάτω δημοσιεύουμε το ΦΕΚ:

Δολοφονικές κλειδωμένες μπάρες και στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου



www.oxidiodia.gr

Μηχανισμό κλειδώματος των μπαρών, παρόμοιο με των διοδίων Ρίου και Ζευγολατιού, έχει υιοθετήσει και η εταιρία που διαχειρίζεται τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου!

Οι τροποποιήσεις που έχουν κάνει στις μπάρες φαίνονται καθαρά στις φωτογραφίες, όπου έχουν τρυπήσει, οι ίδιοι, κάθετα τις μπάρες και τις έχουν ασφαλίσει με μία πλαστική βίδα προκειμένου να μην ανοίγει εύκολα με σπρώξιμο!

Παρ' όλα αυτά, με δυνατό σπρώξιμο από το