Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

H σειρά κατάταξης των υποψηφίων ''Μαζί για τη Ναυπακτία''

 



πηγή: hobbakias.

12 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντώ στον ανώνυμο σχολιαστή για πρώτη και τελευταία φορά. Έκανα έναν τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα, κατέθεσα όπως είχα υποχρέωση στην Δημοκρατία τις απόψεις μου και τις προτάσεις μου και ΕΚΤΕΘΗΚΑ στην κρίση των συμπολιτών μου. Ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και θα βρίσκομαι στο πλευρό τους. Για όσους με τα στοχευμένα τους σχόλια συγκεντρωσαν την πολεμική τους επάνω μου παραμένω πάντα ανοικτός στην συζήτηση και στον διάλογο, με προυπόθεση την ευγένεια και την σύνεση. Χαίρομαι που με αμφισβητείτε με τόσο μένος, αυτό σημαίνει πως ακούγομαι. Βλέπεις ισχύει πάντα το...Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά νικάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πωωωω, κ. Βασειλιαδη, ειλικρινά, περίμενα να είχατε πείσει καναν αμόρφωτο παραπάνω, με εκπλήσουν ευχάριστα οι συμπολίτες μας.
    Άντε πισω στο ΛΑΟΣ τώρα, πίσω, πίσω, μπρος μαρς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ντρέπεσαι βρε γελοίο υποκείμενο? νομίζεις πως με τα εμπρος μαρς και τις αηδίες που γράφεις κάνεις κάτι?Αντε να χαθείς από δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αίσχος, αίσχος σε όλους αυτούς που βρωμίζουν τα blogs με τις χυδαιότητές τους. κ. Βασιλειάδη, λυπάμαι δεν είμαστε όλοι οι Ναυπάκτιοι το ίδιο. Καλή σας επιτυχία σε ότι κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους θα προστατέψετε την προσωπικότητα των ανθρώπων που διαβάζουν και γράφουν εδω μέσα; Στον διαχειριστή απευθύνομαι, πως αφήνετε να βγάινουν τέτοια σχόλια εναντίον ανθρώπων από ανώνυμους λασπολόγους σαν τον 12:18?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι να τα αφήσεις τα σχόλια όλων, να δούνε μερικοί τι νοοτροπία και αγωγή έχουν ορισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και βέβαια δεν είμαστε όλοι οι ναυπάκτιοι το ίδιο.Προσωπικά δεν τον ψήφισα.Ήταν γενναίο εκ μέρους που κρίθηκε από τους Ναυπάκτιους,έστω και αν καταψηφίστήκε.Αυτοί που τον κατηγορούν εδώ μέσα τους έχει κρίνει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. bravo paidia etsi prepei. Oyte kai ego ton psifisa alla perimeno tora pia na do an tha sinexisei na einai paron sta provlimata tou topou. Etsi tha krithei o k. Vasiliadis apo tin sinepeia tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eγώ σου τα είχα πει Νίκο, έτρεχες απο εδω και απο εκεί και μόλισ γύριζες την πλάτη οι υπόλοιποι του συνδυασμού έλεγαν στον κόσμο άφησέ τον αυτόν είναι ξένος, να μην μιλήσω για το σκάψιμο που έτρωγες επειδή δουλεύεις στο ΛΑΟΣ. Δούλεψε τώρα για όσους σε θάβανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΤΙ "ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΛΕΤΕ? ΠΟΙΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ...ΕΚΛΕΚΤΩΝ, ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΙ, ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ (ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΣΤΑΥΡΩΝ!!!) ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΨΗΦΩΝ, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ(!!!) ΣΕ ...ΜΙΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ?!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή