Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας με τον επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιάννη Μπουλέ
μετά από αίτημά τους πραγματοποίησαν επίσκεψη την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις δομές του συλλόγου «Αλκυόνη» και στα γραφεία του συλλόγου Αιμοδοσίας «Άγιοι Ανάργυροι».

Κατά την επίσκεψη περιηγήθηκαν στις δομές του συλλόγου «Αλκυόνη» και ενημερώθηκαν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους εργαζομένους για τη λειτουργία των προγραμμάτων που υλοποιούνται αλλά και για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Υπογραμμίστηκε κυρίως το πρόβλημα της χρηματοδότησης των δομών και εκφράστηκε η αγωνία για τη βιωσιμότητά τους.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Μπουλές ευχαρίστησε για τη συνάντηση και την περιήγηση στις δομές και εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελείται όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται με τόση επιτυχία ο σύλλογος. Τόνισε την αναγκαιότητα ευαισθητοποίησης της κοινωνίας αλλά και την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών από το δήμο, ώστε να διευκολυνθεί το έργο της Αλκυόνης και να δημιουργηθεί ένα πλέγμα κοινωνικής προστασίας προκειμένου η Ναυπακτία να είναι προσβάσιμη και ανοιχτή σε όλους.

Κατά την επίσκεψη στα γραφεία του συλλόγου Αιμοδοσίας «Άγιοι Ανάργυροι» έγινε μια ευρεία συζήτηση για την αναγκαιότητα και την αξία του εθελοντισμού, που αποτελεί θεμέλιο μιας δημοκρατικής και ανθρωπιστικής κοινωνίας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Μπουλές υπογράμμισε την αναγκαιότητα στήριξης τέτοιων προσπαθειών, έτσι ώστε να είναι διάχυτο στην κοινωνία το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου