Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Aπάντηση Κ.Καρακώστα στο navmaxia.blogspot.com

Σχετικά με την ανάρτησή μας-προτροπή για επανόρθωση των λεγομένων του....

Μας καλύπτει απόλυτα.Το ξεχνάμε,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ......

διαβάστε την επιστολή Καρακώστα προς το navmaxia.blogspot.com:


Αγαπητέ


έχεις δίκιο.

Χρησιμοποίησα τη λέξη "πρακτικά" γιατί το ρεπορταζ σου αναπαρήγαγε φράσεις των μελών του δ.σ. της ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ. Πρόσθεσα το "δήθεν" γιατί δεν μπορόύσα να διανοηθώ ότι ειπώθηκαν τέτοια πράγματα σε συνεδρίαση του δ.σ.

Θυμίζω τα σχόλια των μελών του δ.σ.

"δεν είναι η πρώτη φορά που οι ''κύριοι αυτοί'' επιτίθενται κατά της εταιρείας,"

"με δικαστικό κλητήρα να προσέλθουν ενώπιόν μας"

"δεν έχουν το δικαίωμα ''κάποιοι '' να μιλάνε και δεν έχουμε λόγο να απολογούμαστε σε ανθρώπους που δεν είναι υποδείγματα ευθιξίας."

"να καλούνται ενώπιόν μας να απολογηθούν ." "σ'αυτούς που δεν έχουν τιμήσει ποτέ την εταιρεία."

"κ.Μπουλέ του είπε: Αυτή η ''παρέα'' δεν θέλει να σε δει δήμαρχο."

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής όμως έγινε φανερό ότι αυτά πράγματι ειπώθηκαν. Απλώς δικαιολογήθηκαν ότι ήταν αστεϊσμοί ή ότι δεν τα εννοούσαν. Οι μόνοι που επέμεναν στην επίθεση εναντίον μου ήταν οι κ. Μπουλές και κ. Αγγελής. Επιπλέον το δ.σ. δέχθηκε ότι κακώς απηύθυνε την επιστολή σε μένα, και κάποια μέλη του ανέφεραν ότι δεν είχαν δει τηντοποθέτησή μου στο δημοτικό συμβούλιο (άρα παραπληροφορήθηκαν;).

Το ρεπορτάζ σου λοιπόν ήταν απολύτως ακριβές, σχεδόν σαν να ήταν τα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης και σε ευχαριστώ γιατί βοήθησες να αποκαλυφθεί το ολίσθημα κάποιων μελών του δ.σ. της ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ. Ελπίζω ότι και με την αποδοχή των παραιτήσεων των κ. Παπαθανάση και κ. Μπουλέ θα γλιτώσει η ΑΙΤΩΛΙΚΗ από την εμπλοκή της στον προεκλογικό αγώνα.

Ευχαριστώ

Καρακώστας Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου