Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

«Αλλάζουμε την καθημερινότητα-αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Στα σημαντικά έργα υποδομής που άλλαξαν ριζικά την καθημερινότητα των κατοίκων του οικισμού Καστρακίου στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου και υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Θανάσης Παπαθανάσης.

«Με συνέπεια και σύνεση κάνουμε πράξη τον προεκλογικό μας λόγο» τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου. Όπως ο ίδιος σημείωσε «ένα από τα βασικά και χρόνια προβλήματα του Καστρακίου, η επίλυση του προβλήματος ύδρευσης της περιοχής έγινε πράξη. Αλλάζουμε την καθημερινότητα. Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας» σημείωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης.

Εκτενή αναφορά έκανε σε όλα τα έργα που έχουν γίνει τόσο στο Καστράκι, όπως οι επεκτάσεις του αποχετευτικού και η ηλεκτροδότηση, η οδοποιία όσο και σε όλα τα μεγάλα έργα υποδομής του Δήμου.
«Το έργο μας αποτελεί την καλλίτερη απόδειξη ότι αυτά που λέμε γίνονται πράξη. Με ισχυρές υποδομές προχωρούμε την επόμενη μέρα στην ισχυροποίηση του νέου Δήμου Ναυπακτίας» ανέφερε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου.

5 σχόλια:

  1. Όπου και να πάει ο Παπαθανάσης δεν του είναι δύσκολο να κάνει εκτενή αναφορά στα έργα υποδομής της Ναυπάκτου. Σε μισή ώρα το πολύ και με τρία διαλείμματα των 10 λεπτών το κάθε ένα μπορεί να αναφερθεί στα έργα του λεπτομερέστατα.
    Δηλαδή δεν έκανε και δεν είπε τίποτε !
    Να νομίζει οτι είμαστε από άλλο πλανήτη και δεν τον ξέρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ,ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ase re file ta paidia na ekfrastoun elefthera. Mia zoi afto den kanoun? Na mizeriazoun kai na gkriniazoun. Giafto mia zoi tha einai mesa sti mirla kai tin prokatalipsi. Edo tha mas poun oti ta erga pou eginan proilthan apo...parthenogennessi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ρε φίλε μάλλον είσαι από άλλο πλανήτη ή σίγουρα δε μένεις στη Ναύπακτο. Μια ζωή γκρίνια και μιζέρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που είδατε ρε παιδιά την αναβάθμιση της ποιότητας:::::::::::::::::::::::::::::::
    Γιατί εγώ δεν την βλέπω::::::::::::::::::
    Μήπως είναι τυφλός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή