Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η απάντηση Θ.Παπαθανάση σε Κίνηση Πολιτών και Δημοτική ενότητα....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ανίκανοι και αδύναμοι να αντιληφθούν τα πραγματικά προβλήματα της ορεινής Ναυπακτίας, καταγγέλλουν το αυτονόητο :

Την πάγια τακτική των ορεινών δήμων.

Τη συνεργασία σε προβλήματα καθημερινότητας.

Να είναι βέβαιοι ότι εμείς δεν πρόκειται να περιμένουμε ως το καλοκαίρι για να ανοίξουμε τους δρόμους!

Εμείς δε θα αντιπαρατεθούμε.

Κρατάμε ψηλά το πολιτικό επίπεδο του προεκλογικού αγώνα

Οι πολίτες γνωρίζουν.
Και μνήμη και κρίση διαθέτουν…

19 σχόλια:

  1. pes ston thanasaki oti nuxta hrthe kai nuxta THA FYGEI!!!!!
    AMAN PIAAAAAAA!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Κ.Παπαθανάση για το επίπεδο και το ήθος σας. Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε στην αυτοδιοίκηση και ο λαός της Ναυπακτίας θα σας στηρίξει και θα σας εκλέξει ξανά Δήμαρχο Ναυπακτίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θανάση σε πιστέψαμε.... Μην βάλεις και τα κλάματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάτε για το επίπεδο και το ήθος του Παπαθανάση Ανώνυμε 8:48 μ.μ.;;;; Αγαπητέ μου ζείτε στη Ναυπακτία;;; Εσείς ΔΕΝ έχετε ακούσει τίποτα για τις πρακτικές Παπαθανάση; Ο άνθρωπας έχει δημιουργήσει σχολή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο προηγούμενος σχολιαστής λέει μπράβο αλλά πιθανόν να μην γνωρίζει οτι στον Πλάτανο το δημοτικό συμβούλιο καταδίκασε αυτή την ενέργεια. Αν μπορούσε να ξέρει και τα υπόλοιπα ποου συμβαίνουν θα έλεγε μπράβο μεν αλλά πίσω από το παραβάν θα έκανε το σωστό. Έτσι να κάνεις φίλε. Για τους δικούς σου λόγους χειροκρότα αλλά μετά άσε το Θανασάκι να ψάχνει από που του ήρθε η καρπαζιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι καιρός τωρα που παρακολουθώ τα σχόλια που δημοσιεύονται σε οτι αφορά τις δημοτικές εκλογές. Εχω να παρατηρήσω δύο πράγματα. Από την μία κραυγές ζωώδεις εκφράσεις χωρίς επιχειρήματα. Από την άλλη ένας δήμαρχος για πρώτη φορά πλαισιωμένος με αξιόλογα στελέχη που κρατά ψηλά το επίπεδο του αξιώματός μου. Λυπούμαι πραγματικά για όλους αυτούς που είναι θεμιτό να διαφωνούν αλλά είναι γελοιο να μην μπορούν να στηρίξουν την αντίθεσή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re vasileiadh!!!!
    dn sou eipa na mn sxoliazeis anwnuma?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μωρέ τι μας λές...???
    Φίλε Παπαθανάση μου εσύ που δεν πάτησες ποτέ πόδι στα χωριά του δήμου σου , Αφροξυλιά, Μαμουλάδα, Παλιοχωράκι...(αλήθεια τον ξέχασες το περσινό χειμώνα στο Παλιοχωράκι?) τώρα πήρες το φτυάρι και δεν κρατιέσαι να πας να ανοίξεις τους δρόμους στα ορεινά???
    Ώστε εσύ είσαι ικανός να αντιληφθείς τα πραγματικά προβλήματα του ορεινού όγκου?
    Αλλού αυτά! Γιατί και μνήμη έχουμε και κρίση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στον ανώνυμο που αποδίσει τα λεγόμενά μου σε υποψήφιο του συνδυασμού του Παπαθανάση. Εκτός από Δειλός (λογω της ανωνυμίας) είσαι και Βλάκας!
    ο υπογράφων Δημήτρης Αναγνώστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΑΙ ΡΕ. ΒΡΙΖΕ ΒΡΙΖΕ ΣΑΣ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ!!!
    ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΛΑ ΧΤΥΠΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΦΙΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ......ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.ΟΠΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή μερικοί δεν ξέρουν ότι αυτό που έγινε με το γκρέιντερ γίνετε συνέχεια και όλο το χειμώνα στην ορεινή Ναυπακτία και εκτός της προεκλογικής περιόδου έτσι λειτουργεί ένα σωστό και οργανωμένο κράτος. Αυτοί που λένε το αντίθετο έχουν άδικο και δεν γνωρίζουν κρύβονται πίσω από πολιτικά συμφέροντα και με έναν στόχο να πλήξουν το Παπαθανάση. Σας καταθέτω το παρακάτω ειλικρινά: Εργάστηκα σε επιχείρηση της Άνω Χώρας για αρκετά χρόνια και διαπίστωσα την σωστή λειτουργία των ορεινών δήμων ο ίδιος χωρίς να μου πει κανείς. Τότε Δήμαρχος ήταν ο Κ. Βασίλης Σούζας που παρότι δεν συμφωνούμε πολιτικά οφείλω να πω ότι είναι από τους πιο άξιους ανθρώπους που πέρασαν από την Αυτοδιοίκηση συνεργαζόταν με όλους τους ορεινούς δήμους για ένα και μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επισκεπτών όπως έκανε και ο Κ. Κοτρονιάς στη θητεία του. Σταματήστε τα παιχνίδια λοιπόν στηρίξτε αυτό που πιστεύει ο καθένας αλλά αν δεν γνωρίζετε γράφετε βλακείες δημιουργώντας εντυπώσεις χωρίς να υπάρχουν.ΕΙΜΑΙ Ο 8:48

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι χαρακτηρισμοί που έδωσα είναι κατι λιγότερο από επιεικείς για ανωνυμους που σουλατσάρουν στα blogs βρίζοντας ανθρώπους και παρατάξεις και έργο. Δημοκρατία είναι να μιλασ ΕΠΩΝΥΜΑ. ....ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. EINAI NTROPH OSA GRAFONTAI EPITELOUS POTE THA MILISETE GIA KATI OUSIASTIKO? EXETE NA PEITE TIPOTE SOVARO POU NA STEKEI ENANTION TIS POLITIKIS KAPOIOU? AN NAI VGEITE APO TIN ANONIMIA KAI MILISTE. AN OXI KRIFTITE STIS TRYPES SAS KAI SOPASTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ BLOG ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ BLOGGING ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ.ΚΥΡΙΑ ΑΡΕΤΗ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ?ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ,ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. goustaro polosi. na xorisoume kai kafenedes kai na plakonomaste. xaxaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να απαντήσω στον κύριο-α των 8.25 ως προς το πρώτο.Συμφωνώ ότι μέρος του BLOGGING ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ.Καλά μέχρι εδώ.Όμως όταν τα σχόλια ΑΝΩΝΥΜΩΝ συνοδεύονται από ακατανόμαστα σχόλια που τσαλαπατούν υπολήψεις τότε θα πρέπει να γίνονται επώνυμα για να μπορεί ο ''θιγόμενος'' να απαντά...Γιατί δεν μπορείτε να το χωνέψετε αυτό ??Αφού κατά βάθος το καταλαβαίνετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Me afta kai mafta pali mprosta sproksate ton Papathanasi. Ksana dimarxo ton vlepo kai min exoume kai tipota ekplikseis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΚΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ,ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΜΙΑ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΕΙΜΑΙ Ο 8.25 ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ nafpakt-IOU...
    Υ.Γ. ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΡΕΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ BLOGS

    ΑπάντησηΔιαγραφή