Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Θ. Παπαθανάσης : «Ενωμένοι κερδίζουμε το στοίχημα της ανάπτυξης για τη Ναυπακτία»


Επισκέφθηκε το εργατικό κέντρο.

Την πλήρη στήριξη του στα αιτήματα που έθεσαν αλλά και τη δέσμευση, ότι και τη νέα περίοδο θα είναι αρωγός στην προσπάθειά τους, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου και υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Θανάσης Παπαθανάσης κατά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ναυπάκτου.

«Με τη σημερινή μας συνάντηση επισφραγίζεται μια διαρκής πορεία συνεργασίας για όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη μας. Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπάκτου για τις προτεραιότητες της πολιτικής μας αλλά και τις προτάσεις μας για την επόμενη μέρα, ώστε η Ναυπακτία να μπορέσει να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης και δημιουργίας στα επόμενα κρίσιμα χρόνια», τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου.

Ο Θανάσης Παπαθανάσης ενημερώθηκε επίσης για τα προβλήματα των εργαζομένων από τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «στη δύσκολη οικονομική συγκυρία οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι, και όλοι μαζί να προσπαθούμε να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις εκείνες που ενισχύουν τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας».

4 σχόλια:

  1. Για ποιές θέσεις εργασίας μιλάς ρε Θανάση; Εσύ που καταδίκασες την πόλη με την Πολεοδομία; Εσύ που αδιαφόρησες για την πορεία του Ξενία και που βρίσκεται σήμερα στην κατάσταση που βρίσκεται; Εσύ που από την ... να μην το πω αλλιώς αδιαφορία σου χάσαμε την Μαρίνα Ναυπάκτου; Εσύ που βόλεψες τους δικούς σου στο Δήμο; Εσύ που δεν έκανες τίποτα 4 χρόνια για την δημιουργία θέσεων εργασίας; Εσύ Θανάση ΔΕΝ πρέπει να μιλάς ΔΕΝ πρέπει να λες ότι είσαι στο πλευρό των εργαζομένων γιατί ποτέ δεν ήσουν, ΔΕΝ ενδιαφέρθηκες για όλα αυτά. Άσε λοιπόν τα λόγια τα ωραία τα μεγάλα.. Σε πήραμε πρέφα Θανάση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη φωνάζεις ο άνθρωπος για χτίσιμο πήγε να κανονίσει. Ταφόπλακα (πολιτική)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι δεν είπατε τώρα που σας το θύμισα εγώ το λέτε για το Σώκο.
    Ο Παπαθανάσης θα έδινε λύση όπως και έδωσε αλλά υπογραφή που χρειαζόταν ήταν του Νομάρχη αλλά η ομάδα ΠΑΣΟΚ είναι αδίστακτη και πάντα βλέπει πως θα πάρει τις εκλογές χωρίς να σκεφτεί το τόπο. Όσο για τα ταξίδια δεν νομίζω να έκαναν κακό στη Ναύπακτό ή οι εκδηλώσεις που ενοχλούν κάποιους. Ας ρωτήσουν τους καταστηματάρχες της Ναυπάκτου για το τζίρο που έκαναν την ημέρα της Ναυμαχίας και της Μ. Παρασκευής αυτοί ξέρουν. Θυμηθείτε ποιοι νυν υποψήφιοι σιγοντάριζαν το χτίσιμο της εισόδου του Δημαρχείου αυτοί δεν είχαν συμβάλει στην διάλυση της πολεοδομίας; Eφόσον είχαν λύσεις γιατί δεν της έδιναν τότε που είχαν εξουσία. Ο πόλεμος εναντίον του Παπαθανάση δεν θα περάσει ο κόσμος έχει ξυπνήσει και τους πήρε είδηση όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή