Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Mε αριθμούς...

Καταμετρώντας τον αριθμό των υποψηφίων όλων των δημοτικών παρατάξεων που διεκδικούν την ψήφο μας στο νέο διευρυμένο δήμο Ναυπακτίας βγαίνουν τα εξής συμπεράσματα. 

Από το συνδυασμό ''Μαζί για τη Ναυπακτία'' του Θ.Παπαθανάση
προκύπτουν 215 ονόματα-υποψήφιοι

Από το συνδυασμό της ''Ανεξάρτητης Δημοκρατικής Κίνησης Ναυπακτίας'' του Γ.Μπουλέ προκύπτουν 191 υποψήφιοι.

Από το συνδυασμό της ''Δημοτικής Ενότητας'' του Κ.Κονίδα προκύπτουν 147 υποψήφιοι.

Από το συνδυασμό της ''Κίνησης Πολιτών Ναυπακτίας'' του Κ.Καρακώστα προκύπτουν 86 υποψήφιοι.

Από το συνδυασμό ''Λαική Συσπείρωση '' προκύπτουν 55 υποψήφιοι.

Θεωρείστε ότι ένας συνδυασμός είναι πλήρης όταν αυτός απαρτίζεται από 225 υποψηφίους και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιός από τους παραπάνω διεκδικεί με περισσότερες αξιώσεις τον δημαρχιακό θώκο και ήταν πιο διησδιτικός στις περισσότερες περιοχές....
ΣΥΝΟΛΟ  694  ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ

1 στους 51.43 κατοίκους του νέου δήμου βρίσκεται στα ψηφοδέλτια.



6 σχόλια:

  1. "Ου εν τω πολλώ το εύ" Ο παπαθανάσης μπορεί με χίλιους δυό τρόπους να συγκέντωσε 215 όμως αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γενάν οι κόττες. Ο άνθρωπος που επι μια τετραετία απαξίωσε την πολιτική και το Δήμο Ναυπάκτου πως νομιμοποιείται σήμερα να μιλάει για ανάπτυξη; Ο Κωτρωνιάς (ο καματάρχης του Μωραϊτη) δεν αποτελεί εγγύηση, εγγύηση είναι τα έργα και από τέτοια τζίφος. Καληνύχτα κ. Παπαθανάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h sugrisi afti na gini anamesa
    stous anexartitous kai oxi kai me papa8anasi mesa pou ousiastika einai o monos pou katebeni me xrisma komatos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοι φιλοι,

    Η έλλειψη πολιτικού λόγου οδηγεί σε προσθετική αριθμητική. Η ύπαρξη υποψηφίων σε όλες τις κοινότητες ανεξάρτητα απο τον αριθμός τους οδήγησε στο παρανοικό φαινόμενο η Αποδοτία με περίπου ιδίο αριθμό ψηφων με το Αντίρριο να έχει διπλάσιο αριθμό υποψηφίων. Η ευπρέπεια επιβάλει αντι να βάζουμε το σοι μας υποψήφιο (αδελφος, ξαδελφος κ.λ.π.) ή της γυναίκας υποψήφιοι στο ίδιο ή άλλο εκλογικό διαμέρισμα να έχουμε μόνο διακριτους υποψηφίους.

    Πόσοι υποψήφιοι έχουν αυτα τα χαρακτηριστικα σε κάθε ψηφοδέλτιο ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα νούμερα σαν ψυχροί αριθμοί μπορεί να λένε κάτι.Συμφωνώ ότι σε όλους τους συνδυασμούς παρατηρούμε μια μαζική οικογενειακή κάθοδο στις εκλογές προκειμένου να βουλώσουν τρύπες.Άλλωστε το 225 σα νούμερο για τον πληθυσμό και τις παρατάξεις είναι πολύ δύσκολο να πιαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τί κόλλημα είναι αυτό με τους αριθμούς; Και ο Κατσιφάρας στην περιφέρεια "κατεβάζει" πολύ λιγότερους από τον Παπαναστασίου, και δεν πιστεύω πως αμφισβητεί κανείς το γεγονός ότι είναι μπροστά και προφανώς θα παραμείνει μπροστά. Το θέμα είναι τί "κουβαλάει" ο κάθε ένας από τους υποψηφίους, αλλά και το εάν μπορεί να πείσει τους ψηφοφόρους ότι αξίζει την ψήφο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή