Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010


Το νέο δημοτικό συμβούλιο


Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας θα έχει 27 μέλη και παρά το γεγονός ότι το Πρωτοδικείο δεν έχει ακόμη οριστικοποιήσει τη σύνθεσή του, σας παρουσιάζουμε την επικρατέστερη εκδοχή που αυτό θα παρουσιάζει από την 1η Γενάρη του 2010.
Με δεδομένο λοιπόν ότι η παράταξη Μπουλέ θα εκλέξει 16 συμβούλους, αυτή του Παπαθανάση 7, του Κονίδα 3 και έναν ο Καρακώστας έχουμε:

—-Από την παράταξη του Μπουλέ σίγουροι είναι από την ενότητα της Ναυπάκτου οι Τσέλιος Σπύρος, Γούλας Γιώργος, Ζιαμπάρα Μαρία, Δούρος Παναγιώτης, Πατούχας Παντελής, Σικώλας Χρήστος, Σαλαμούρας Χρήστος, Σταυρόπουλος Κων/νος, Καρκατσούλης Δημήτριος και Βίτσας Δημήτριος,
Από τους γύρω δήμους, από την Πυλήνη ο Παναγόπουλος Παναγιώτης, από το Αντίρριο η Αγγελοπούλου – Μανδέλου Θεοδώρα, από την Χάλκεια οΚαλαβριζιώτης Ανδρέας, από την Αποδοτία ο Καραλής Νικόλαος και από τον Πλάτανο ο Εγγλέζος Χρήστος.
Ανοιχτή παραμένει μία θέση η οποία θα παιχτεί ανάμεσα στην Ιουλία Χοχτούλα(Ναύπακτος) και τον Χαλαζια Νικόλαο (Χάλκεια).
—-Από την παράταξη του Παπαθανάση, εκτός του εαυτού του, θα εκλεγούν σίγουρα από την Ναύπακτο οι Τσουκαλάς Ντίνος και Κουτσοσπύρου Μαίρη, από την Αποδοτία ο Θωμάς Κοτρωνιάς, από τον Πλάτανο ο Κούκουνας Αθανάσιος, από την Πυλήνη ο Νούλας Κων/νος και από την Χάλκεια ο Καρναχωρίτης Μιχαήλ.
Ο Κονίδας αντίστοιχα, εκτός του εαυτού του, θα εκλέξει από την Ναύπακτο τονΠαναγιώτη Κονίδα, και το πιο πιθανό είναι τον Ανδρέα Κοτσανά από το Αντίρριο.
Ως σενάριο, χωρίς όμως πολλές πιθανότητες, παίζει ακόμα να μην εκλεγεί ο τελευταίος, αλλά την θέση του να καταλάβει ο Καλαβροιυζιώτης Αθανάσιος από την Χάλκεια, γεγονός που αυτόματα θα σημαίνει και την εκλογή της Χοχτούλα από την Ναύπακτο.
Τέλος από την Κίνηση θα εκλεγεί μόνο ο επικεφαλής της Κώστας Καρακώστας.
πηγή:nafpaktia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου