Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Τι προσδοκούμε από το νέο δήμαρχο ?

Μεγάλη  η νίκη του Γ.Μπουλέ στο νέο δήμο Ναυπακτίας.Ο λαός
αποφάσισε να στείλει τον πρώην δήμαρχο Πυλλήνης στο τιμόνι του νέου πλέον διευρυμένου δήμου.Σ ένα δήμο με πολλές πλέον απαιτήσεις αφού καλείται να τον οργανώσει και να  βάλει μπροστά τις μηχανές της ανάπτυξης.Από το νέο δήμαρχο ο λαός έχει απαιτήσεις.Άλλωστε γι' αυτό και τον υπερψήφισε.Και ο νέος δήμαρχος οφείλει και πρέπει να πετύχει.Να πετύχει για όλους μας.Ο χρόνος του είναι λίγος και το ξέρει.Μόλις 3,5 χρόνια έχει περιθώριο για να μας αποδείξει ότι οι περγαμηνές και οι γνώσεις που τον συνοδεύουν θα βρουν πρόσφορο έδαφος υλοποίησης από τη  νέα του θέση.

Ο κόσμος με τη θετική του ψήφο ενέκρινε το πρόγραμμα της Α.Δ.Κ.Ν.Μένει στους εμπνευστές του να το υλοποιήσουν.Δεν περιμένω προσωπικά θαύματα.Περιμένω όμως 5-6 πράγματα που θα αφήσουν τη δική του σφραγίδα στο δήμο.Αυτό είναι που θα εκτιμηθεί.Η προσπάθεια να μπορεί να βλέπει,να αφουγκράζεται τα προβλήματα των δημοτών και να μπορεί να δίνει λύσεις σε θέματα καθημερινότητας και  ποιότητας ζωής του πολίτη.







5 σχόλια:

  1. Κανεις δεν περιμενει θαυματα απο κανεναν.
    Δεν υπαρχουν harry potter στην πολιτικη.
    Θελουμε 2-3 εργα να μεινουν στην Ναυπακτο
    και 2-3 κινησεις για την τουριστικη αναπτυξη
    (και καθαρη θαλλασσσα)
    και για το οικιστικο (πολεοδομια κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΕ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΥΛΕ ή ΧΑΟΣ
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ 32% ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΑΧΟΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ore ti mas les.Ayto einai to provlhma soy ? An o dimarxos einai apo ti nafpakto i apo kapou allou ? Ti myala 8ee moyyyyyy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ALH8EIA OLOI AYTOI POY EVRIZAN OLO AYTO TON KAIRO POY EINAI? TO KATAPIAN ? MPOULE PROXORAAAAA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή