Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Με το ζόρι παντρειά;

TI ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ NAFPAKTIA.COM

Ποια η πραγματικότητα και ποια η προπαγάνδα; Εδώ σας θέλω αγαπητοί μου. Δύο μόλις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες κάποιοι προσπάθησαν μονομερώς να συνάψουν έναν “γάμο”, τον οποίο ο ένας εκ των δύο “μελλόνυμφων” αρνείται. Ποια η αλήθεια και ποιο το ψέμα;

Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις  λένε, αλλά έχουμε να σας επισημάνουμε την προσοχή στο ποιος
τις γράφει. Ο καθένας κρίνεται από την πορεία του. Το nafpaktia.com έχει 4,5 χρόνια στο internet, δεν δημιουργήθηκε πριν τις εκλογές, ούτε για να εξυπηρετήσει κανενός συμφέρον- πλην των αναγνωστών του. Και οι αναγνώστες, έπρεπε να γνωρίζουν ποια είναι η άποψη του Κονίδα και την οποία μεταφέραμε. Ότι δηλαδή δεν υπάρχει καμία συμφωνία και ισχύει η ψήφος κατά συνείδηση, που είχε αποφασίσει η δημοτική του παράταξη.

Είναι πάγια τακτική μας να παίρνουμε εμείς τηλέφωνο τους πολιτικούς και να μην τους αφήνουμε να μας παίρνουν αυτοί για να μας υπαγορεύσουν τι θα γράψουμε. Μπορεί κάποιους να τους ξενίζει αυτή η τακτική, όντας συνηθισμένοι στην υποτέλεια, αλλά δεν θα δικαιολογηθούμε για αυτούς.

Πράγματι, λοιπόν, ο Κονίδας συναντήθηκε με τον Σαλμά και τον Παπαθανάση στην πλατεία Φαρμάκη πριν την ομιλία του τελευταίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει, αυτόματα, ότι υπήρξε κάποιου είδους συμφωνία. Είναι γνωστό ότι ο Κονίδας διαθέτει άριστες σχέσεις με το Σαλμά και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να του αρνηθεί μια συνάντηση την οποία και κάποιοι εκμεταλλεύθηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Είναι επίσης δεδομένο ότι ο Κονίδας δέχθηκε ισχυρές πιέσεις να στηρίξει το κόμμα απ’ το οποίο προέρχεται. Ο ίδιος υποστήριξε, με δηλώσεις του στο nafpaktia.com, ότι δεν υπέκυψε ενώ από πουθενά δεν προκύπτει ότι βρέθηκε και παρακολούθησε την ομιλία Παπαθανάση. Αν, ωστόσο, υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο, ανακόλουθος είναι ο ίδιος και όχι εμείς.

Και κάτι τελευταίο. Οι συμφωνίες επικυρώνονται με γραπτά κείμενα και όχι με φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου