Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ανοικτή επιστολή του υποψηφίου Δημάρχου Ναυπακτίας Γιάννη Μπουλέ προς τους δημότες

Σε αυτόν τον αγώνα ο πρώτος ρόλος ανήκει σε σας.




Φίλες και Φίλοι,

Στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής δείξατε την εμπιστοσύνη σας στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας.Η επιλογή σας αποτελεί
αναγνώριση της προσπάθειας που έχουμε καταβάλει για τη χειραφέτηση της αυτοδιοίκησης και την ανεξάρτητη λειτουργίας της.Μιας αυτοδιοίκησης που θα βρίσκεται δίπλα στα καθημερινά προβλήματα του δημότη και στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στη Ναυπακτία και την πρόοδο του ενιαίου Δήμου.

Ευχαριστούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις για το υψηλό επίπεδο του προεκλογικού διαλόγου.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, στους δημότες της Ναυπακτίας, τους νέους, τις νέες, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους οικονομικούς μετανάστες που στηρίξατε την προσπάθειά μας.

Ο αγώνας συνεχίζεται πιο δυναμικά. Αντιπαρερχόμαστε πρακτικές που γυρίζουν τον τόπο μας πίσω και δεν χάνουμε τον στόχο μας.

Στις εκλογές της Κυριακής καλούμαστε να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα για το Δήμο Ναυπακτίας. Καλούμαστε στο ξεκίνημά του να βάλουμε τις σωστές βάσεις, για να διασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις ανάπτυξης και ευημερίας του τόπου. Καλούμαστε να υπηρετήσουμε πολιτικές αξίες που έχουν χαθεί και να αναδείξουμε το πολιτικό ήθος που έχει ανάγκη η κοινωνία μας.

Σας καλούμε όλους στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής με τη συμμετοχή σας και την ξεκάθαρη επιλογή σας να δικαιώσουμε τις αγωνίες και τις ελπίδες των δημοτών μας για μια άλλη πορεία στο Δήμο Ναυπακτίας.

Ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη της επόμενης Κυριακής για το Δήμο Ναυπακτίας, όπως τον οραματιζόμαστε να ζήσουμε εμείς, τα παιδιά μας και οι επισκέπτες μας.

Σε αυτόν τον αγώνα ο πρώτος ρόλος ανήκει σε σας.

Με εκτίμηση
Γιάννης Μπουλές

2 σχόλια:

  1. Όταν ένας "πολιτικός" ζητά ενίσχυση έξω απο τα στενά παραταξιακά του πλαίσια, και μάλιστα απο χώρους που μέχρι χτες απαξίωνε, καλό θα είναι να σκέφτεται πού παραπέμπουν βαρύγδουπες εκφράσεις όπως "χειραφέτηση" "αξίες". Αυτά κρίθηκαν και αξιολογήθηκαν απο συμπεριφορές εξασφάλισης υποστήριξης με αθέμιτες πιέσεις στον πρώτο γύρο που δεν αφήνουν περιθώρια να εκληφθούν ώς σοβαρές και ειλικρινείς προθέσεις..
    Αντί όλων αυτών θα αρκούσε μια ανοικτή πρόσκληση σε όσους έχουν κάτι να πούν σε επίπεδο θέσεων και να προτείνει ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ σε 3 - 4 βασικά θέματα. Τίποτα απο όλα δεν γίνονται παρα συναισθηματικής φύσης εκκλήσεις που αν εισακουστούν χωρίς να συνοδεύονται με καθαρές δεσμεύσεις το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι νίκη σε έναν αλαζόνα τοπικό πράγοντα που στο στάδιο της διαβούλευσης των προηγουμένων μηνών (πρίν το καλοκαίρι) έθετε ώς προαπαιτούμενο την πλήρη "υποταγή' στην λεγόμενη δημοτική του ομάδα που μέχρι τότε κανείς δεν ήξερε.
    Μπορεί μέχρι σήμερα στο θέμα της μεθοδικής στρατηγικής οργάνωσης, να τα πήγε καλύτερα απο όλους τους ανθυποψηφίους του αλλα ή ώρα της τελικής ΚΡΙΣΗΣ απαιτεί και κάποια κριτήρια που "ξέχασε" να τα συμπεριλάβει στο πλάνο του.Εκτός απο το μέγεθος των ψηφοδελτίων του, ο κ.Μπουλές αποδείχτηκε ανεπαρκής και στην μέτρηση του επιπέδου της νοημοσύνης των πολιτών που δεν μαντρώθηκαν.
    Καλή θητεία (όπου τον τάξει ο λαός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη επιτυχια Γιαννη ,ο Θεος ας βαλει το χερι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή