Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου δημάρχου Ναυπακτίας Γ.Μπουλέ...


Εκ μέρους της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες της Ναυπακτίας που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας, έκφρασαν την εμπιστοσύνη τους στην παράταξή μας, και μας τίμησαν με την ψήφο τους.


Ευχαριστούμε τους δημότες που κράτησαν τις επιφυλάξεις τους απέναντι στην παράταξή μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι ως δημοτική αρχή θα ζητήσουμε τη συνεργασία τους ώστε όλοι μαζί οι δημότες του νέου Δήμου να δημιουργήσουμε από κοινού το Δήμο που οραματιζόμαστε να ζήσουμε εμείς, τα παιδιά μας και οι φίλοι μας.

Ευχαριστούμε τους φίλους της παράταξής μας που συνεργάστηκαν μαζί μας για την επεξεργασία του προγράμματός μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τη συλλογική προσπάθεια για την κινητοποίηση όλων των δημοτών που θέλουν να συμβάλλουν στην υλοποίησή του.

Ευχαριστώ τα στελέχη και τα μέλη της παράταξής μας που μας εμπιστεύθηκαν, αγκάλιασαν την κοινή προσπάθεια, και όλοι μαζί δώσαμε ένα έντιμο πολιτικό αγώνα για να αποκαταστήσουμε αρχές και αξίες που έχει ανάγκη η κοινωνία μας και πρέπει να υπηρετεί η αυτοδιοίκηση.

Είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα που κάναμε σ΄ όλη την προεκλογική περίοδο χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση από τις αρχές μας. Προσπεράσαμε κάθε ενέργεια που δεν ανταποκρίνεται στο πολιτικό ήθος που εμείς πρεσβεύουμε και επιμείναμε με εμπιστοσύνη στην κοινωνία ότι θα υιοθετήσει τα πιστεύω μας.

Η επιλογή σας μας γεμίζει με θάρρος και αισιοδοξία για να οργανώσουμε το νέο Δήμο και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της Ναυπακτίας.

Κάτω από τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν πολλοί συνδημότες μας δεν πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία. Η αποχή ως έκφραση της κοινωνικής δυσαρέσκειας για τον τρόπο λειτουργίας του πολιτικού μας συστήματος είναι κατανοητή, αλλά δεν δίνει θετική προοπτική στην προσπάθεια που όλοι μαζί πρέπει να καταβάλλουμε για να αλλάξουμε αυτά που δεν μας αρέσουν στη χώρα μας και την Αυτοδιοίκηση.

Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει ο τόπος μας, τα παιδιά μας και η κοινωνία μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους και ιδιαίτερα στους νέους μας για την εμπιστοσύνη σας

Μια νέα ημέρα ξεκινάει για την αυτοδιοίκηση και το Δήμο Ναυπακτίας και θα είμαστε όλοι μαζί.

Αυτή τη βραδιά που ανήκει στην αυτοδιοίκηση θέλω να αναφερθώ σε τρεις ανθρώπους που συνέβαλαν πολύ στην προσπαθειά μου και τίμησαν την αυτοδιοίκηση και τον εθελοντισμό με το έργο τους.

Είναι ο αείμνηστος κοινοτάρχης της Σίμου Βασίλειος Σκαφίδας, ο αείμνηστος δήμαρχος Πλατάνου Λεωνίδας Κωλέττας και ο αείμνηστος πρόεδρος της Αιτωλικής Αναπτυξιακής Σταύρος Παναγιώτου.

Έδωσαν πολλά στην Αυτοδιοίκηση με το έργο τους, αλλά πάνω απ’ όλα τίμησαν την αυτοδιοίκηση με το ήθος τους και την διάφανη πορεία τους.

Με τίμησαν με τη συνεργασία τους, τη Φιλία τους και την αγάπη τους και είμαι βέβαιος ότι η σημερινή βραδιά δικαιώνει και τα δικά τους οράματα και τις δικές τους προσπάθειες.



Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη σας, για την αγάπη σας. Μια νέα πορεία αρχίζει και θα πορευτούμε μαζί με αλληλεγγύη και ανθρωπιά για μια κοινωνία με συνοχή και ανθρωπισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου