Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

-  Λόγω των ελλείψεων γιατρών, το Εργατικό Κέντρο αποφάσισε να πραγματοποιήσει κινητοποίηση στο ΙΚΑ


 Έξω από το ΙΚΑ Ναυπάκτου θα γίνουν οι κινητοποιήσεις του Εργατικού Κέντρου Ναυπάκτου στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας της 15ης Δεκέμβρη που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ. 
Το Εργατικό Κέντρο πήρε αυτή την απόφαση προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκεια των εργαζομένων για την κατάσταση που επικρατεί στα ιατρεία του ΙΚΑ Ναυπάκτου, με τις ελλείψεις που παρατηρούνται σε πολλές ειδικότητες γιατρών.
Πρόκειται για σοβαρές ελλείψεις, ακόμα και στον παθολογικό τομέα που είναι ένας από τους πιο περιζήτητους, αναγκάζοντας του ασφαλισμένους να περιμένουν ακόμα και ένα μήνα μέχρι να καταφέρουν να κλείσουν ραντεβού με παθολόγο.
Οι συμβάσεις των γιατρών σε πολλές ακόμα ειδικότητες έχουν λήξει εδώ και αρκετούς μήνες και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του Ε.Κ. δεν έχει υπάρξει κανένα αποτέλεσμα.
Η διοίκηση του Ε.Κ. Ναυπακτίας έχει πραγματοποιήσει επαφές τόσο με τη διοίκηση του ΙΚΑ, όσο και με αρμοδίους του υπουργείου, προκειμένου να υπογραφούν οι συμβάσεις, όμως όλες έπεσαν στο κενό.
Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Ε.Κ. Μ. Χάρος δεν υπάρχει πλέον τίποτε άλλο που να μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι, παρά να διαμαρτυρηθούν έντονα για αυτή την κατάσταση που τους έχει βάλει σε μια απίστευτη ταλαιπωρία τόσο καιρό τώρα και που δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση βελτίωσης από τους αρμοδίους.
 ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου