Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ήταν όλοι εκεί…



Το Δ.Σ του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν και συντέλεσαν με οποιονδήποτε τρόπο στην πραγματοποίηση με μεγάλη επιτυχία της συναυλίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρώπων με Αναπηρίες.

Τους καταξιωμένους καλλιτέχνες: Μαίρη Λίντα, Γιάννη Σπανό, Ελένη Δήμου, Νότη Μαυρουδή, Παναγιώτη Μάργαρη, Αναστασία Μουτσάτσου, Σοφία Μιχαηλίδη και Δώρο Δημοσθένους. Τη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου και το Μαέστρο της Todor Kabakchiev, την ορχήστρα, τους χορηγούς της εκδήλωσης, την Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και εκπρόσωπο του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερόθεο, τον Δήμαρχο Ναυπάκτου Παπαθανάση Αθανάσιο και τους νεοεκλεγμένους Δημάρχους Ναυπακτίας κ. Μπουλέ Ιωάννης και Δωριέων κ. Καπεντζώνη Γιώργο, καθώς και τους βουλευτές του νομού μας κ. Κουρουμπλή Παναγιώτη και κ. Καραγκούνη Κωνσταντίνο, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία κ. Βαρδακαστάνη Γιάννη καθώς και για την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης τον κ.Κώστα Κωτούλα

Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ αξίζει στην συγκινητική παρουσία του κόσμου της Ναυπάκτου αλλά και των Ναυπακτίων που διαμένουν στην πρωτεύουσα οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και για ακόμα μία φορά απέδειξαν την αγάπη τους και την προσφορά τους στο έργο του Συλλόγου μας, συμμετέχοντας έμπρακτα στον αγώνα μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου