Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

'' Ξάφρισαν '' και το Καστράκι ......

Φωτό αρχείουΜια μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη περίμενε πολλούς κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος Καστρακίου του δήμου Ευπαλίου, όταν ξύπνησαν προχθες το πρωί και είδαν ότι τους έλειπαν πράγματα από τα σπίτια τους. 

Επιδρομή κλεφτών και διαρρηκτών δέχτηκε το χωριό από κάποιους που ουσιαστικά το λεηλάτησαν σχεδόν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Αρχικά μπήκαν σε σπίτι την ώρα που οι ένοικοι κοιμόντουσαν και βρίσκοντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου της οικογένειας το πήραν, αφού βέβαια πρώτα πήραν και τα χρήματα που βρήκαν στην τσέπη του παντελονιού του άνδρα της οικογένειας και σηκώθηκαν και έφυγαν σαν κύριοι με το αυτοκίνητο που μάλιστα ήταν ολοκαίνουργιο καθώς είχε αγοραστεί από την οικογένεια λίγες ημέρες πριν. Αργότερα μπήκαν σε άλλο σπίτι και πήραν όσα χρήματα βρήκαν, καθώς και τα κινητά τηλέφωνα των μελών της οικογένειας.
Στη συνέχεια  επιχείρησαν να μπουν και στο γειτονικό σπίτι.  Εκεί όμως τους αντιλήφθηκε ο άνδρας που πήρε το όπλο του και τους κυνήγησε. Αυτοί όμως δεν το έβαλαν κάτω και άλλαξαν γειτονιά. Έτσι πήγαν στο αντίθετο σημείο του χωριού και αυτή τη φορά χτύπησαν ένα αγρόκτημα από όπου πήραν 30 κότες, τις οποίες μάλιστα  έσφαξαν και ξεπουπούλιασαν  επί τόπου και αφού πήραν και δυο αρνιά εξαφανίστηκαν. Το πρωί οι παθόντες δεν πίστευαν στα μάτια τους, αφού όσοι τελικά έπεσαν θύματα δεν κατάλαβαν τίποτα και γι’ αυτό το λόγο υπέθεσαν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν αναισθητικό.
Βέβαια κλήθηκε η αστυνομία, η οποία κάνει τις έρευνές της για τον εντοπισμό των δραστών για τους οποίους γίνονται κάποιες υποθέσεις ότι πρόκειται για αλλοδαπούς.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου