Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

''Zητώ την ενεργή συνεργασία των πολιτών.''

Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος


Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα.

Μ' αυτή τη φράση ολοκλήρωσε τον σύντομο χαιρετισμό του ο νέος δήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Μπουλές μετά την ορκωμοσία του στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα  παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.κ Ιεροθέου,εκπρόσωπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου που κυριολεκτικά κατέκλυσαν το χώρο.


Ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη προσφώνησή του ευχήθηκε ''ανεφέλωτη'' συνεργασία στις σχέσεις του με το νέο δήμαρχο κάτι που είχε συμβεί και κατά τις προηγούμενες δύο θητείες του τελευταίου στο δήμο Πυλλήνης.

  Παίρνοντας το λόγο ο κ.Μπουλές ανέφερε ότι αναλαμβάνει τη διοίκηση του δήμου σε μια δύσκολη χρονικά συγκυρία και υπό αυτές τις συνθήκες θα πορευτούμε.Δεν μας φοβίζει το εγχείρημα,μαζί θα τα καταφέρουμε.Η κοινωνία αντιλαμβάνεται αυτές τις δυσκολίες,χρειάζεται χρόνος και κόπος και θα επιδιώξουμε να δώσουμε λύσεις όπου μπορούμε.
Στην ορκωμοσία παρευρέθηκαν άνθρωποι της αυτοδιοίκησης.Διακρίναμε τον απερχόμενο δήμαρχο κ.Παπαθανάση,τον δήμαρχο Δωρίδας κ.Καπετζώνη,τον νέο δήμαρχο Αγρινίου κ.Μοσχολιό,άπαντες οι επικεφαλής των δημοτικών  παρατάξεων και πλήθος κόσμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου