Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Το 1ο Δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας στην αίθουσα του Ξενία...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ


ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ(ποιοί εκλέχθηκαν).

ΠΕΡΙΕΡΓΑ και ΑΠΡΟΟΠΤΑ

Κόσμος και κοσμάκης έδωσε το παρών στην πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας σένα πιο φιλόξενο χώρο,αυτόν του Ξενία που αποτέλεσε δέσμευση της νέας δημοτικής αρχής.











Με γκολ από τα αποδυτήρια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί  η πρώτη επίσημη του νέου δημοτικού συμβουλίου,αφού έφερε πολύ κόσμο στη συνεδρίαση,κόσμος που σε άλλες εποχές δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί παρά μόνο μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες.Η μεγάλη αίθουσα του Ξενία ανακαινίσθηκε,γέμισε καρέκλες για τους πολίτες οι οποίες όμως αποδείχθηκαν λίγες,γεγονός που φανερώνει το ενδιαφέρον του κόσμου για τα κοινά.Ο περιβάλλοντας χώρος καθαρίστηκε,έγινε πιο φιλόξενος σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.





Ο Παντελής Πατούχας είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας,αφού αποτέλεσε την ομόφωνη απόφαση της πλειοψηφίας.
Π.Πατούχας.
Τη θέση του αντιπροέδρου κατέλαβε ο Ντίνος Τσουκαλάς,που αποτέλεσε την ομόφωνη απόφαση της μείζονος αντιπολίτευσης,ενώ τη θέση του γραμματέας ο επικεφαλής της κίνησης πολιτών Κ.Καρακώστας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του  ο δήμαρχος Γ.Μπουλές τόνισε ότι θα εργαστεί με κάθε τρόπο ώστε να δώσεις λύσεις όπου μπορεί,σε συνεργασία πάντα με τους πολίτες,έκανε έκκληση για την τήρηση  της καθαριότητας και του κυκλοφοριακού,αναφέρθηκε στην σωστή λειτουργία του ποδηλατόδρομου,ενώ για την ορθή τήρηση όλων των ανωτέρω ανέφερε ότι θα είναι κάθετος στην εφαρμογή του νόμου ως προς τις κλήσεις αφού ο ίδιος θα πάρει την πρωτοβουλία για σύσταση διακομματικής επιτροπής ελέγχου.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θ.Παπαθανάσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες του νέου δημοτικού συμβουλίου,ενώ απένειμε τα εύσημα σε όλους τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης από όλους τους δήμους που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους όλα αυτά τα χρόνια.



Απών όπως άλλωστε αναμενόταν ο επικεφαλής της δημοτικής ενότητας Κ.Κονίδας ,επιστολή του οποίου διαβάστηκε προς το σώμα και ανέφερε ότι σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη από τη δημοτική του ομάδα,επικεφαλής πλέον της παράταξης στο δήμο θα είναι ο Ανδρέας Κοτσανάς.
Ο Κ.Καρακώστας ανέφερε από την πλευρά του ότι η τοπική κοινωνία ''περιμένει από μας να αλλάξουμε''.Έδωσε τα εύσημα στο δήμαρχο Γ.Μπουλέ για την απόφασή του να διεξάγονται τα συμβούλια στην αίθουσα του Ξενία αναφερόμενος στη σπουδαιότητα του χώρου ,ώστε στο μέλλον να λειτουργήσουν και οι υπόλοιποι προς όφελος των δημοτών.''Είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε αφού και μελέτες αρχιτεκτόνων υπάρχουν για την περαιτέρω αξιοποίησή  του'' τόνισε χαρακτηριστικά.


Για την επιτροπή οικονομικών εξελέγησαν οι δημ.σύμβουλοι:
Σταυρόπουλος,Κούκουνας,Δούρος,Καρναχωρίτης,Κουτσοσπύρου,και Παναγόπουλος


Για την επιτροπή ποιότητας ζωής:
Αγγελοπούλου,Καρκατσούλης,Γούλας,Κεχαγιάς,Νούλας και Σικόλας




Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ναυπάκτου εξελέγη ο Θωμάς Γρηγορίου,ενώ αντιπρόεδρος ο Θωμάς Βέργος της Κίνησης Πολιτών Ναυπακτίας πρόσωπο που πρότεινε η παράταξη Μπουλέ.Αυτή η κίνηση μπορεί να ερμηνευθεί και ως η πρώτη προσέγγιση Μπουλέ-Καρακώστα για μελλοντικά θέματα του δήμου.Άλλωστε αποτελούσε και προεκλογική δέσμευση Μπουλέ όταν μιλούσε για ''άνοιγμα'' της παράταξης προς τους άλλους χώρους και αξιοποίηση ικανών στελεχών εκτός Α.Δ.Κ.Ναυπακτίας...


υ.γ : Όταν τα λόγια γίνονται πράξη με το καλημέρα.........




Από τα στιγμιότυπα όπου όταν ''ο Μωάμεθ δεν πάει στο βουνό,πηγαίνει το βουνό στο Μωάμεθ''
Ο γραμματέας του δήμου Δ.Ασημακόπουλος περιφέρει την κάλπη μπροστά από τον κάθε δημοτικό σύμβουλο προκειμένου αυτοί να εκλέξουν τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου.( Από τα περίεργα)
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Το λάθος του ονόματος του συμβούλου κ.Νικόλαου Χαλαζιά που γράφτηκε κατά λάθος Μιχαήλ,ενώ έγινε λάθος και στο πατρώνυμό του,στάθηκε αφορμή για την επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου