Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Εφαρμογή παντού...


Το παρόν φυλλάδιο μοιράστικε στα αυτοκίνητα της πόλης που είχαν σταθμεύσει στους κάθετους δρόμους όπου επιβάλλεται η ελεγχόμενη στάθμευση.Πληροφορεί τους οδηγούς ότι από τις 17 Ιανουαρίου θα πρέπει να πληρώνουν το σχετικό αντίτιμο.
Δηλαδή τόσο καιρό δεν εφαρμοζόταν το μέτρο στους κάθετους ?
Δεν υπήρχε η σχετική σήμανση ? Ή σχετική διαγράμιση ?





...και να μην ξεχάσω.
Στο βόρειο τμήμα του Ξενία επί της Θ.Νόβα τα Ι.Χ παρκάρουν επάνω στο πεζοδρόμιο,με κίνδυνο για τους πεζούς αλλά και για τους ίδιους τους οδηγούς αφού δεν υπάρχει κάποιο προστατευτικό στιθαίο.
Φοβάμαι ότι θα δούμε αυτοκίνητα εντός του κήπου (το σημείο αυτό είναι υπερυψωμένο) αν δεν γίνει κάτι.

2 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΤΟΥ ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΚΙΓΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΝΙΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΚΑΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!!
    ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΝΑ 45ΛΕΠΤΟ;
    ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ 5 ΚΑΙ 6 ΕΥΡΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ;
    ΕΛΕΟΣ....................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ....ΒΑΛΕΤΕ ΔΙΟΔΙΑ ? ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ....ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙΜΗ 5 €. ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ? ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΟΥΣ. ΕΙΠΑΜΕ ΦΙΛΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή