Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Σχόλιο αναγνώστη για τον συμπαραστάτη του πολίτη....

Πριν απο είκοσι περίπου χρόνια σε προεκλογική περίοδο, ήταν υποψήφιος με κυβερνητικό κόμμα κάποιος πρώην βουλευτής, ογδοντάχρονος και βάλε. Φτάνει στο καφενείο του χωριου μαζί με την κουστοδία του, όπου
τον περίμεναν καμμια δεκαριά άτομα. Στα δεκαπέντε λεπτα που έμεινε, λόγω της κούρασης, της ζέστης και της ηλικίας του, δεν τα κατάφερε να κρατηθεί και μας ..... κατούρησε. ¨εφυγε άρον άρον με βρεγμένα τα παντελόνια. 
Τον λυπήθηκα και είπα μέσα μου : τον καημένο τον μπάρμπα Γιώργο.
Όταν μεγάλωσα όμως άλλαξα γνώμη και κακοχαρακτήρισα τους ψηφοφόρους του (4.000 περίπου πήρε, αλλά δεν έφταναν για να μπεί στη βουλή). Ο λόγος απλός : Καλά εκείνος μωράθηκε λόγω ηλικίας, εκείνοι που τον ψήφισαν, περίμεναν να τους εκπροσωπήσει και να ενδιαφερθεί για το καλύτερο μέλλον τους ?
Ο παραλληλισμός με όσα παρακολουθήσαμε στο δημοτικό συμβούλιο της Κυριακής σχετικά με την εκλογή "συμπαραστάτη του δημότη" στο δήμο Ναυπακτίας.
Καλά, κάποιοι είτε δεν έχουν το γνώθι εαυτόν, είτε αποσκοπούν καπου, είτε απλώς θέλουν να ακουστούν, είτε ........, είτε .......... 
Ο δήμαρχος και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι όμως, θέλουν έναν πραγματικό συμπαραστάτη του δημότη ή κάποιον απλώς για το μέτρο ? 
Άν επιθυμούν την δεύτερη περίπτωση, καλύτερα να μην εκλεγεί κανένας στην επόμενη συνεδρίαση και ψηφοφορία. 
Δεν θέλουμε συμπαρατάτη ανδρείκελο. Θα υπερασπιστούμε μόνοι μας το δίκιο μας..... 

4 σχόλια:

  1. 8,46 εχεις απόλυτο δίκιο. Αν θέλανε πραγματικά Συμ του Δημότη θα προσπαθούσαν να εκλέξουν νεώτερο υποψήφιο , να τύχει κοινής αποδοχής και να τον έχουμε για 20 χρόνια τουλάχιστον.Καλά οι επικεφαλής τους γνωρίζουμε , οι υπόλοιποι δημ συμ ήπιαν το αμίλητο νερό; κανενα επιχείρημα;λίγοι τους πέφταν οι Μασγάλα , ο Βούλγαρης , ο Αποστολόπουλος;και πόσοι άλλοι που δεν υπέβαλλαν καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΛΟΥΔΟΒΙΚΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ) ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ!!! ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ομιλίες των υποψηφίων υπάρχουν κάπου;
    Αυτό περιμένει ο λαός, να ξεχάσει τη φτώχια του για λίγο.
    Μας έχουν στερήσει κινηματογράφο και θέατρο μη μας στερείται το Δημοτικό Συμβούλιο. Το θέλουμε ολόκληρο.
    Π α ρ α κ α λ ο ύ μ ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην ανάρτηση ''ο δημότης δεν βρήκε συμπαραστάτη'' μπορείτε να διαβάσετε για το τι συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή