Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Και αν δεν εκλεγεί ?

Συμπαραστάτης ? Μην κλαις... δεν πειράζει...


Αγαπητοί μου ο συμπαραστάτης έχει λόγο ύπαρξης εκεί που υπάρχουν προβλήματα,ανάμεσα στους δημότες και την εξουσία.Εμείς εδώ γιατί να εκλέξουμε,αν πιστέψουμε τα λεγόμενα του δήμαρχου ότι


στόχος της δημοτικής αρχής,είναι η σωστή οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου.Θεσμός λοιπόν περιττός.
Εγώ θα έχω συμπαραστάτη όχι μόνο το δήμαρχο,(σσ.προεκλογικά έλεγε ότι θα σταθούμε δίπλα στο δημότη) αλλά και ολόκληρη την αντιπολίτευση.Μείζονα,ελάσσονα,με ημίτονα και συνημίτονα.Όλοι προεκλογικά μας έλεγαν ότι θα είναι δίπλα μας.
Ο Παπαθανάσης Μαζί για τη Ναυπακτία,η παράταξη Κονίδα(...με Κοτσανά τώρα) ενωμένοι πάμε μπροστά-η κίνηση πολιτών
τα ίδια.Άραγε γιατί να επιδιώξουμε να εκλέξουμε έναν συμπαραστάτη,όταν όλοι τους προεκλογικά μας υπόσχονταν συμπαράσταση ?


                      ......εκτός και αν δεν εννοούσαν αυτά που έλεγαν.Οπότε  πάσο.

6 σχόλια:

  1. Θέλω για συμπαραστάτη άνθρωπο με ηλίκία πάνω από 80.
    Να με καταλαβάινει, να δουλεύει πριν από εμένα για εμένα αφού και αυτός στο παρελθόν ως δικηγόρος, μηχανικός, ιατρός, ελεύθερος επαγγελματίας είχε τα ίδια προβλήματα με εμένα όπως ανεργία κλειστά επαγγέλματα.
    Να με καταλαβαίνει όταν του λέω ότι δεν έχω ψωμί να δώσω στα παιδιά μου και να μου βρίσκει έξυπνες λύσεις όπως "δώς τους κείκ"΄(όχι παντεσπάνι)
    Σίγουρα άνθρωπος 80+ αντιλαμβάνεται όλα αυτά.
    Μπράβο κυριε δήμαρχε με το επιτελείο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι όμως φίλε ΕΠΑΧΤΙΤΗ θα εκλέξει τον 80+ γιατί είναι επιταγή του πάτρωνα της παράταξης Μπουλέ (Μακρυπίδη). Γιαυτό χθες και σήμερα οργίασαν οι πιέσεις στους Καρναχωρίτη και Κοτσανά να ψηφίσουν. Ας ελπίσουμε οτι θα καταφέρουν να αντισταθούν στις πιέσεις, γάτί οΜπουλές μας δουλέυει. Δε προτείνουμε λέει σαν παράταξη συμπαραστάτη και στηνψηφοφορία βρέθηκαν 16 στον 80+ τυχαίο δεν νομίζω. Δεν είμαστε βελανιδοφάγοι κ. Τσούμα,συγνώμη κ. Μπουλέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Συμπαραστάτης, ως θεσμός είναι ένα εργαλείο στα χέρια του Δημότη.Οφείλουμε όλοι να το δούμε θετικά, μας αφορά.
    Όσον αφορά την ερμηνεία που δίνει ο Δήμαρχος με τα κριτήρια που βάζει, αυτό ανάγεται στην ανασφάλειά του.
    Ό,τι "κινείται" του προξενεί φόβο. Ψάχνει μόνον για απόμαχους της ζωής και χειροκροτητές άβολους.
    Όποιος είναι σκεπτόμενος είναι εν δυνάμει αντίπαλός του.
    Δήμαρχε το φόβο μου νάχεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θεωρώ ότι ο Κοτσανάς δεν είναι άτομο που δέχεται πολιτικές πιέσεις.Αυτό έχει δείξει η μεχρι τώρα πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση και αυτό θα δείξει απόψε στο δημοτικό συμβούλιο κατά την ψηφοφορία του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από Ζιαμπάρα, Σαλαμούρα, Χαλαζιά, Καραλή, Μανδέλου, Δούρο, Εγγλέζο, Καρκατσούλη,Καλαβριζιώτη και Παναγόπουλο δεν περιμένουμε τίποτα. Οι άθρωποι έχουν δηλώσει απ' την αρχή πλήρη υποταγή και χωρίς αντιλογία στο ΑΡΧΟΝΤΑ όπως καθημερινά λένε.

    Ομοίως απ' το Σικώλα δεν περιμένουμε τίποτα. Μια ζωή έψαχνε για αφέντη να βάλει το κεφάλι του από κάτω. Ας ήταν και ο ΜΠΑΜΠΑΘΑΝΑΣΗΣ. Τώρα θα αλλάξει που έχει ΑΡΧΟΝΤΑ όπως και ο ίδιος λέει.

    Αλλά αυτά τα νέα παιδία Τσέλιος, Γούλας, Βίτσας, Πατούχας και ο Σταυρόπουλος τι πάθανε και προσκυνήσαν τον ΑΡΧΟΝΤΑ. Τόσο νόστιμα ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ έχει; Τόσο πεινασμένοι είναι; Μάλλον θα τους έκανε μάγια.

    Κύριε του ΕΜΠΡΟΣ για βελενίδια μας έλεγες τόσα χρόνια.
    Για το ΒΕΛΑΝΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΊΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!! ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ!!! ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΑ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή