Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Σφήνωσε ο συμπαραστάτης...τον έφαγε ο λύκος.

Από το δημοτικό συμβούλιο


Όλοι πρόσφεραν παράθυρα και μπαλκονόπορτες διαλόγου κι αυτός σφήνωσε...

Όσα είδαμε και ακούσαμε χωρίς φόβο αλλά....με πάθος

Ο κακός ο λύκος ''τον έφαγε''.....









Υποθέτω ότι κανείς δεν ήθελε πραγματικά να εκλέξει συμπαραστάτη.Πως αλλιώς να ερμηνεύσεις το γεγονός ότι όλοι ήθελαν και τελικά δεν προέκυψε.Μυστήρια πράγματα.

20 ψηφοδέλτια μπήκαν στην κάλπη.16 ψήφισαν Αγγελόπουλο,μεταξύ αυτών και ένας από την παράταξη Κοτσανά.Άρα 17.Έλα όμως που κάποιος από την πλειοψηφία την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.Ποιος άραγε ? Όχι ότι έχει σημασία μιας και με 17 ''τζούφιο συμπαραστάτη'' θα είχαμε.

Το λευκό έπεσε πάλι από την παράταξη Κοτσανά και το άκυρο το μυρίζομαι από τον Καρακώστα μετά την παραίτηση Φούντα.

Παραλίγο να ξεχαστεί και να μην ψηφίσει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πα.Πα. απορροφημένος από τη διαδικασία.Τελικά ψήφισε λίγο πριν ανοίξει ο ίδιος τα ψηφοδέλτια.

Ψηφοσυλλέκτες κατά τη χθεσινή διαδικασία οι κ.κΣταυρόπουλος και Κοτρωνιάς.Έστω και για λίγο πάνω από το κεφάλι του δήμαρχου στάθηκε αισθανόμενος πιο πάνω απ' αυτόν.
Κατέθεσε και ένσταση για το 16ο ψηφοδέλτιο που είχε όπως είπε ''στην πέρα άκρη το σταυρό''.Κάτι από την πέρα ραχούλα που έκατσε όπως το άκουσα.Συνηθισμένος από τα ορεινά ο πρώην δήμαρχος.Και μου ήρθε αυτομάτως στο μυαλό το άσμα ''πέρα στους πέρα κάμπους (δις) που είναι οι ελιές...(καστανιές)......

''Σταλινικού τύπου η πρώτη ψηφοφορία από την πλειοψηφία''για τον Κ.Καρακώστα...Κώστα τα τείχη έπεσαν.Η τύχη του συμπαραστάτη βούλιαξε.

Σαν το παιγνίδι του Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο θέμα του συμβιβασμού για την εκλογή παραλλήλισε ο Καρακώστας προκαλώντας το γέλιο της αίθουσας.

Ο κ.Χαλαζιάς σαν καλός εκπ/κός μας είπε και ένα ανεκδοτάκι με το λύκο και το αρνάκι που έψαχνε την αφορμή να το φάει.
Τελικά ο λύκος έφαγε τον συμπαραστάτη....

Ο κ. Μούρτος διαμαρτυρόταν για τη διαδικασία.Είμαι προβληματισμένος είπε.Δεν είναι λόγος να επιλεγεί κάποιος μόνο και μόνο επειδή λέει ότι δεν θα πληρώνεται.Σωστόοοος ο βετεράνος.

Αρκετός ο κόσμος που παρευρέθη στο συμβούλιο.Χωρίς ιδιαίτερα παρατράγουδα.Τα μηχανήματα του αλκοοτέστ που κάποιοι απείλησαν να τοποθετήσουν στο Ξενία απέτρεψαν κάποιους άλλους να παρευρεθούν.

Συμπαραστάτη δεν θα έχουμε για τα υπόλοιπα 3,5 χρόνια.Δεν πειράζει.Είχαμε ποτέ για να μας λείψει ?
Όταν ένα πράγμα δεν το είχες ποτέ δεν σου λείπει.Άρα πολύ φασαρία για το τίποτα.

Πως μπορώ να καταλάβω ότι έρχεται η φωτορεπόρτερ του ''εμπρος'' Ζ.Δενδραμή από πίσω μου ?
Μα.. με τα φλας που αστράφτουν λες και βρίσκομαι σε καταιγίδα.Η νύχτα μέρα γίνεται με το φακό της.....

Αφού ο Α.Κοτσανάς μας είπε τι έκανε η παραταξή του,πρέπει να μάθω και ποιός από την πλειοψηφία παραστράτησε και δεν ψήφισε Αγγελόπουλο.Να φοβήθηκε επιστροφή Σταλινικού καθεστώτος στη χώρα ? Μπα.....

ΑN.Να. Τέλος.Θα ζήσω Πάσχα χωρίς στρακαστρούκες ?Δεν θα το αντέξω...


Κύριε Χαλαζιά...ο λύκος το'φαγε τελικά το αρνί ή του τη χάρισε ....?



4 σχόλια:

  1. Διαπιστώνω δόση (σωστού) χιούμορ...
    ΥΓ.: Ώστε είχαν μεριμνήσει για τους περί το "Στολίδι" συχνάζοντες. Κρίμα. Έτσι το έχασα το Συμβούλιο... Από φόβο μην την ξαναπατήσω... Ξέρεις εσύ... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mιλάτε με χρισμούς και δεν μπορώ να σας καταλάβω.Αν γίνετε πιο συγκεκριμένος θα με βοηθήσετε....

    Ευχαριστώ για το μηνυμά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα τα μηχανηματα του αλκοοτεστ ηταν κατι που ακουστικε χαριτολογωντας.Απλα το ακουσα και το εκανα χιουμορ.Πιστεψες οτι θα μπορουσαν να βαλουν????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού αποχώρησες έχασες τα καλύτερα.Άλλη φορά να ξέρεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή