Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Σε μια σειρά....

...φαίνεται ότι μπαίνουν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου αφού έχουμε δε πολλές φορές την υπηρεσία πρασίνου να προβαίνει σε κλάδεμα και καλλωπισμό των δένδρων της πόλης.


Φως έπεσε και στο κομμάτι ανάμεσα σε πλαζ και λιμάνι,που τόσα χρόνια παρέμενε στο σκοτάδι.Βέβαια κάποιοι γείτονες της περιοχής διαμαρτύρονται ότι το κοινόχρηστο φως τους δυσκολεύει στον ύπνο τους.
Ο αντιδήμαρχος ψάχνει για λύση.Επίσης συμμορφώθηκε λίγο ο χώρος της πλαζ,που καθαρίστηκε με μηχάνημα υψηλής πίεσης ,αφού αποτελούσε μόνιμη εστία μόλυνσης.Σαφώς βελτιωμένη η εικόνα και στον τομέα καθαριότητας αφού το υφιστάμενο προσωπικό δίνει τον καλύτερο εαυτό του για τη συνολική εικόνα της πόλης.Έτσι και καλύτερα λοιπόν-γιατί πάντα υπάρχει το καλύτερο- θα πρέπει να πορευτεί η δημοτική αρχή, εν όψει της έναρξης της τουριστικής σαιζόν.Είπαμε καθαριότητα = πολιτισμός.Και στο θέμα αυτό είμαστε και' μεις μέρος και της επιτυχίας και της αποτυχίας.

4 σχόλια:

  1. Η επιτροπή καθαριότητας να θυμάται πως ανατολικά η Ναύπακτος δεν τελειώνει στη γέφυρα του Σκα όσον αφορά τα ζητήματα καθαριότητας ( και όχι μόνο ).
    Οι δημότες της ανατολικής πλευράς δεν υπάρχουν μόνο για την καταβολή των δημοτικών τελών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O φίλος-η που ανέφερε πρόβλημα με την καθαριότητα στα ανατολικά της πόλης καλό θα ήταν να γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος-η,για να το κάνουμε ''ΘΕΜΑ''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρα τα πανε αλλα οντως θελει περισσοτερη προσοχη σε περιοχες οπως ο Λυγιας ή η Λαγκαδουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ; ΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ!!! ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΩΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή