Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ο Γ.Μπουλές στο ραδιοφωνο του Lepanto...

για τον συμπαραστάτη του πολίτη...

Δεν θα προτείνουμε δικό μας παραταξιακό υποψήφιο.Ο καθένας ερμηνεύει τα πράγματα σύμφωνα με τις επιθυμίες του.Μιλήσαμε δημόσια.Πιστεύω ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ο καθένας θα πάρει τις ευθύνες του αφού
μεσολάβησε αρκετός χρόνος ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή για να σκεφθεί ο καθένας και να πράξει.

Συμπέσαμε στην υποψηφιότητα Αγγελόπουλου μετά από συζήτηση και κοινή απόφαση.Δεν υποστηρίξαμε τον κ.Βούλγαρη για να μην κατηγορηθούμε ότι στηρίζουμε δικό μας στέλεχος.Στο θέατρο του παραλόγου που υποστηρίζει ο κ.Καρακώστας άλλοι είναι οι πρωταγωνιστές.Ο κ.Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο με μεγάλο εκτόπισμα και κύρος.Θα επιμείνουμε στην προτίμησή μας.Παράλογο να κατηγορούμαστε ότι δεν στηρίζουμε τον υποψήφιο άλλης παράταξης.Οι παρατάξεις έχουν κάνει τις επιλογές τους,χρόνος μεσολάβησε η ευθύνη πλέον στους συμβούλους.

6 σχόλια:

  1. Η "γραμμή" λέγεται τώρα "συμπέσαμε";
    Το θέατρο του παραλόγου είναι πράγματι εδώ.
    Ο σκηνοθέτης είναι ο κ. Μπουλές και οι κομπάρσοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή στα νέα παιδιά της παράταξης Μπουλέ που έγιναν υποτελείς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέστα δήμαρχε ο λαός της Ναυπακτίας είναι με το μέρος σας. Επιτέλους έχουμε δήμαρχο που κάνει τα αυτονόητα..Τόσα χρόνια ζούσαμε το θέατρο του παραλόγου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιά αυτονόητα ρε φίλε 1:19 το ότι σε δουλέυει ψηλό γαζί; Δεν προτείναμε παραταξιακό υποψήφιο συμπέσαμε στον 80ντάχρονο και βάλε δικηγόρο ο οποίος δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με τη Ναύπακτο, αφού μόνιμα ήταν απών.Εμφανίστηκε πριν κάποια χρόνια και πέταξε μια φωτοβολίδα οτι θέλει να γινει δήμαρχος και από τότε μην το είδατε. Τώρα ο Μακρυπίδης επιβάλει τον εκλεκτό του για να έχει άμεση πρόσβαση στους ναυπάκτιους. Αυτή είναι όλη η ιστορία. Κατα τ' άλλα Αδέσμευτη Κίνηση Ναυπακτίας (Μπουλές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή στους ανθρωπίσκους που κρίβονται πίσω από την ανωνυμία τους και βρίζουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δέν θα φτάσουμε στο σημείο να παίρνει την άδεια του καρακώστα ο δήμαρχος για το τι θα πράτει!!!! Την άδεια την πήρε από τον λαό της Ναυπακτίας το Νοέμβριο.Μέχρι στιγμής την τιμά και μέχρι το παραπάνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή