Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Χαρακίρι ο Ναυπακτιακός. 1 - 2 από τον Οδυσσέα.

Όλα  όσα συνέβησαν σε βορρά και νότο
Το 1ο γκολ του Οδυσσέα.
Κατώτερος των περιστάσεων.
Διαβασμένος ο Οδυσσέας με ξαφνικές αντεπιθέσεις πήρε αυτό που ζητούσε και που γύρευε και ο Ναυπακτιακός.Δηλαδή τους τρεις βαθμούς που θα τον έφερναν ένα ακόμη βήμα από την παραμονή στην κατηγορία.Κάτι τέτοιο επιζητούσε όμως και ο Ναυπακτιακός χωρίς όμως να μπορεί να το δείξει μέσα στο γήπεδο.Στην πρώτη του απειλητική στιγμή του στο παιγνίδι ο Οδυσσέας με τον Τριανταφυλλάκη









 επιχείρησε σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ναυπακτιακού με την μπάλα να περνά πάνω από το Σταματέλο και να καταλήγει στα δίχτυα του.Το ρολόι έγραφε το 24' και το γήπεδο πάγωσε.
Το γκολ του Ναυπ/κού και ο τραυμ/σμός του τερματοφύλακα Σαμουηλίδη 


Στο 33' μετά από κόρνερ του Μαχαιρούδη ο Μωραίτης έπιασε μια κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σαμουηλίδη.Στην επανάληψη στο 10' σουτ του Τρίγκα μετά από δύο προσποιήσεις η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι,ενώ η ταφόπλακα για τον Ναυπακτιακό ήρθε στο 57' όταν ο σκόρερ της αναμέτρησης Τριανταφυλλάκης δέχθηκε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου προωθήθηκε στην περιοχή όπου ο Σταματέλος τον ανέτρεψε ,ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι,έδειξε την κόκκινη κάρτα στον πορτιέρο του Ναυπακτιακού και ο ίδιος παίκτης του Οδυσσέα(Τριανταφυλλάκης) μετέτρεψε την εσχάτη των ποινών σε γκολ για να γκρεμίσει τις ελπίδες και τις προσπάθειες του Ναυπακτιακού για κάτι καλύτερο σ' αυτό το παιγνίδι.Σ'αυτό το σημείο και με την αποβολή του Σταματέλου ο Δ.Τομπάζης αναγκάστηκε να βγάλει το Χρ.Στάμο και να περάσει τον Βασιλακόπουλο δεύτερο γκολκίπερ στο παιγνίδι.


Στο 70' ήρθε η σειρά του Παπαποστόλου με τον γνωστό του τρόπο να μειώσει το σκορ με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή,αλλά μέχρι εκεί και τίποτε περισσότερο .Αυτή η φάση για τον Οδυσσέα ήταν που στοίχισε εκτός από το γκολ και την απώλεια του τερματοφύλακα Σαμουηλίδη αφού κατά την επέμβασή του χτύπησε το κεφάλι του στη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού και αντικαταστάθηκε από τον Χοροζίδη.Στο 90' τέλος μεγάλη ευκαιρία με το Γλωσσόπουλο να διπλασιάσει τα τέρματα για τον Ναυπακτιακό ,επιχείρησε σουτ αλλά ο Χοροζίδης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Με λίγα λόγια ο Οδυσσέας ήθελε και πήρε αυτό που ζητούσε,ήταν καλύτερα διαβασμένος,πρόσεχε τα νώτα του και έπαιζε με αντεπιθέσεις.Όσο για τον Ναυπακτιακό πλέον οι ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία είναι ελάχιστες και θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τους βαθμούς μακρυά από την έδρα του προκειμένου να πετύχει κάτι καλό.Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο ο Ναυπακτιακός είχε επιβληθεί του Οδυσσέα στην Αναγέννηση Σερρών με 3-0.Αυτό για την ιστορία.



Στους άλλους αγώνες:
Συνωστισμός επικρατεί στις πρώτες θέσεις του Βορείου ομίλου της football league 2. Και αυτό διότι η Καλλονή πήρε το ντέρμπι με την Αναγέννηση Επανομής μέσα στο νησί και έτσι πλησίασε στον έναν πόντο την κορυφή, όπου βρίσκονται οι "πράσινοι" του Αλέκου Βοσνιάδη.
Παράλληλα, Φωκικός και Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι ισόβαθμοι στη τρίτη θέση έχοντας 46 βαθμούς την ίδια στιγμή που η Νίκη Βόλου έχασε την ευκαιρία να μπει στην τριάδα και αυτό γιατί δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στο γήπεδό της απέναντι στον Φωκικό, και έτσι έμεινε πίσω πλέον δύο βαθμούς από την τρίτη προνομιούχο θέση.golden3



30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 











Νίκη Βόλου-Φωκικός   0-0
Δόξα Κρανούλας-Αναγ.Γιαννιτσών   1-1
Ζάκυνθος-Τύρναβος  0-0
Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας-Κοζάνη    0-1
Καλλονή-Αναγ.Επανομής    2-0
Ναυπακτιακός-Οδυσσέας Αναγ.  1-2
Αετός Σκύδρας-Εορδαικός  0-1
Μακεδονικός-ΑΕ Ποντίων Κατ.   0-1
Ρεπό : Εθνικός Φιλιππιάδας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΠΑΝΟΜΗ         50
ΚΑΛΛΟΝΗ         49
ΦΩΚΙΚΟΣ           46
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ         46
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ    44
ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ      41
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝ.     40
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ     40
ΤΥΡΝΑΒΟΣ        39
ΑΕΤΟΣ ΣΚ.         37
ΟΔΥΣΣΕΑΣ        37
ΕΘΝ.ΦΙΛΙΠ.        33
Μ.ΑΛΕΞ.              32
ΝΑΥΠ/ΚΟΣ         32
ΚΟΖΑΝΗ            31
ΜΑΚΕΔ/ΚΟΣ     14

Επόμενη αγωνιστική
ΦΩΚΙΚΟΣ-ΑΝΑΓ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΚΟΖΑΝΗ-ΔΟΞΑ ΚΡΑΝ.
ΑΝΑΓ.ΕΠΑΝ-Μ.ΑΛΕΞ.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΕΘΝ.ΦΙΛΙΠ.
ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-Ν.ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔ.-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΡΕΠΟ.ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Στο νότο  ακάθεκτη η Παναχαική,πήρε το ντέρμπι ο Ηρακλής Ψαχνών.





















Έγινε η... στραβή στην Ρόδο – Μεγάλη νίκη του Ηρακλή Ψαχνών – Μπήκε στην τριάδα ο Βύζας Μεγάρων










Η Παναχαϊκή συνεχίζει ακάθεκτη στο Νότιο όμιλο της football league 2, καθώς νίκησε τον Απόλλων Σμύρνης και έτσι είναι η ομάδα που συνεχίζει στην πρώτη θέση και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την Ρόδο, αφού οι "πράσινοι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 και έτσι έμειναν πίσω, όσον αφορά τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ της ανόδου. Όμως ο νεοφώτιστος Ηρακλής Ψαχνών συνεχίζει να εντυπωσιάζει και στο ντέρμπι με τον Πλατανιά έδειξε την ανωτερότητά του, από τη στιγμή που  νίκησε εύκολα με 3-0 και έτσι είναι στη δεύτερη θέση έχοντας πάντα μαθηματικές ελπίδες και για την κορυφή.

Παράλληλα, ο Βύζας Μεγάρων μπήκε μέσα στην τριάδα των προνομιούχων θέσεων, καθώς νίκησε τον Παναιγιάλειο εντός έδρας με 3-0 και έτσι τα πάντα είναι πλέον στο... χέρι του!
 golden3





















Τα πλήρη αποτελέσματα










Χανιά – Ρόδος 1-1
Παναχαϊκή – Απόλλων Σμύρνης 2-0
Βύζας Μεγάρων – Παναιγιάλειος 3-0
Κόρινθος – Χερσόνησος 1-0
Ασπρόπυργος – Αίας Σαλαμίνας 0-1
Ηρακλής Ψαχνών – Πλατανιάς 3-0
ΠΑΟ Ρουφ – Αγία Παρασκευή 3-0 ά.α.
Κεραυνός Κερατέας – Πανηλειακός 0-3 ά.α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ          55
ΗΡΑΚ.ΨΑΧΝΩΝ     53
ΒΥΖΑΣ                 51
ΡΟΔΟΣ                50
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ          49

Η επόμενη αγωνιστική

Ρόδος – Αγία Παρασκευή
Πανηλειακός – Χανιά
Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟ Ρουφ
Παναιγιάλειος – Κεραυνός Κερατέας
Χερσόνησος – Παναχαϊκή
Αίας Σαλαμίνας – Βύζας Μεγάρων
Πλατανιάς – Κόρινθος
Ηρακλής Ψαχνών – Ασπρόπυργος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου