Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Αγωνιστική δράση στη footballleague 2...


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...
Ουκ ολίγες οι αναμετρήσεις που παρουσιάζουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο 2ο όμιλο της footballleague2 που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας.


Για το Ναυπακτιακό η αναμέτρηση της Τετάρτης φαντάζει σαν παιγνίδι ζωής και θανάτου,αφού οι γηπεδούχοι παίζουν τα ρέστα τους στην κατηγορία στον πρώτο από τους δύο εναπομείναντες αγώνες που καλούνται να δώσουν παρουσία του κόσμου τους.
Ο αγώνας με τον Οδυσσέα Αναγέννησης,είναι κομβικός,χρειάζεται το τρίποντο και κάθε άλλο αποτέλεσμα θεωρείται καταδικαστικό.Ως εκ τούτου ο κόσμος θα πρέπει να δώσει βροντερό παρών στην εξέδρα προκειμένου να συμπαρασταθεί στην ομάδα.
Από πλευράς σύνθεσης ο τεχνικός Δ.Τομπάζης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χρ.Οξύζογλου που είναι τιμωρημένος,επιστρέφει μετά από 3 αγωνιστικές ο Χρ.Πέντσας του οποίου η απούσια ήταν εμφανής,ενώ και από πλευράς Οδυσσέα θα απουσιάζει ο επίσης τιμωρημένος Κουκούτσης.H διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα απευθύνει κάλεσμα συμπαράστασης προς όλους του φιλάθλους της περιοχής να στηρίξουν την ομάδα σ'αυτό το πολύ κρίσιμο παιγνίδι.Διαιτητές του Παπαχαραλαμπείου οι κ.κ Σκουλάς (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους κ.κ. Τσσιόπουλο του ίδιου συνδέσμου και Δίπλαρη του συνδέσμου Καρδίτσας.


Σπουδαίο παιγνίδι θα διεξαχθεί επίσης στη Μυτιλήνη όπου η Καλλονή υποδέχεται την Αναγ.Επανομής,και σε περίπτωση νίκης μπορεί να πλησιάσει στον πόντο την κορυφή.Σε άλλη περίπτωση η Καλλονή μπορεί να χάσει και την δεύτερη θέση,καθώς η Νίκη Βόλου φιλοξενεί τον Φωκικό και αν καταφέρει μια από τις δύο ομάδες,τότε φτάνει ή και ξεπερνάει τους νεοφώτιστους.


Άλλο σπουδαίο παιγνίδι διεξάγεται στην Κρανούλα όπου η Αναγέννηση αντιμετωπίζει την πάντα υπολογίσιμη Δόξα Κρανούλας η οποία κέρδισε  την περασμένη εβδομάδα τον Φωκικό στην Άμφισσα και τα Γιαννιτσά με νίκη μπορούν να πιάσουν τη δεύτερη θέση της Καλλονής.
Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00.


Στο νότο οι παίκτες του Παναιγιάλειου φαίνεται ότι βάζουν νερό στο κρασί τους μετά τις δηλώσεις Παπαπέτρου σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι μέχρι την Πέμπτη 7 Απριλίου θα τους καταβληθούν 27 μισθοί των 750 ευρώ.Έτσι σήμερα οι παίκτες πήγαν στην πρωινή προπόνηση και ακολούθως αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο της περιοχής.Στο γήπεδο της Αγυιάς η Παναχαική υποδέχεται τον Απόλ.Σμύρνης με τον Ν.Καρούλια να κάθεται στον πάγκο και το Στ.Σταθόπουλο να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας από τη νέα σεζόν και την ΠΑΕ Παναχαική να εκδίδει μια σκληρή ανακοίνωση κατά της ομάδας του Απόλλωνα  ύστερα από δηλώσεις των ανθρώπων των φιλοξενούμενων σχετικά με το παιγνίδι.Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η κοκκινόμαυρη πλευρά αναφέρεται:


Δεν είναι δυνατόν να γίνει αντιληπτό από κανέναν ποιος είναι ο λόγος που το στενό περιβάλλον της ΠΑΕ Απόλλωνα προσπαθεί να πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αφού η ΠΑΕ Απόλλωνα δεν έχει κανένα κίνητρο.

Κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ενώ ο πρόεδρος και ο προπονητής της ΠΑΕ Παναχαϊκή που ήταν τα θύματα της άνανδρης επίθεσης από τους διοικούντες και τους οπαδούς του Απόλλωνα, όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, δεν ασχολήθηκαν περεταίρω με το θέμα ενώ οι διοικούντες και οι δημοσιογράφοι που είναι κοντά στην ΠΑΕ Απόλλωνα πυροδοτούν την ατμόσφαιρα.
Πρέπει να αντιληφθούν όλοι στην ΠΑΕ Απόλλωνα ότι την Τετάρτη στο γήπεδο θα βρίσκονται 10.000 οπαδοί και η κάθε λεπτομέρεια που αφορά την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα έχει την σημασία της"
golden3


Αναλυτικά οι αγώνες σε 2ο και 1ο όμιλο αντίστοιχα:

30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

Νίκη Βόλου-Φωκικός
Δόξα Κρανούλας-Αναγ.Γιαννιτσών
Ζάκυνθος-Τύρναβος
Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας-Κοζάνη
Καλλονή-Αναγ.Επανομής
Ναυπακτιακός-Οδυσσέας Αναγ.
Αετός Σκύδρας-Εορδαικός
Μακεδονικός-ΑΕ Ποντίων Κατ.
Ρεπό : Εθνικός Φιλιππιάδας





ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Βαθμολογία (29αγ.)
1.ΕΠΑΝΟΜΗ50
2.ΚΑΛΛΟΝΗ46
3.ΦΩΚΙΚΟΣ45
4.ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ45
5.ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ43
6.ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛ39
7.ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ38
8.ΤΥΡΝΑΒΟΣ38
9.ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ37 
10.ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ37
11.ΟΔΥΣΣΕΑΣ34
12.ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠ33
13.Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ32
14.ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ32
15.ΖΑΚΥΝΘΟΣ31
16.ΚΟΖΑΝΗ28
17.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
14
  1.  1ος όμιλος 28η αγων.

    Χανιά-Ρόδος
    Παναχαική-Απ.Σμύρνης
    'Βύζας-Παναιγιάλειος

    Κόρινθος-Χερσόνησος
    Ασπρόπυργος-Αίας Σαλαμίνας
    Ηράκ.Ψαχν.-Πλατανιάς

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

    Παναχαική         52
    Ηρ.Ψαχν.          50
    Πλατανιάς         49
    Ρόδος               49
    Βύζας               48


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου