Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Lepantistas στη Ναύπακτο...


"Προς σκεπτόμενους συμπολίτες και συμπολίτισσες
Να δημιουργήσουμε την ομάδα των πολιτών με την επωνυμία
“LEPANTISTAS”.
Σκοπός της ομάδας κάθε κίνηση που αποσκοπεί στο κοινό καλό και στην αναβάθμιση του επίπεδου ζωής των συμπολιτών μας μακριά από μικροψυχίες και μικροσυμφέροντα.
Εξωραϊσμός και αναβάθμιση του περιβάλλοντος της πόλης μας και γενικά του Δήμου Ναυπακτίας.
Χωρίς κόμματα και αρχηγιλίκια.
Ανοιχτός σε κάθε σκέψη και υπόδειξη.
Πολιτόπουλος Λ. Βασίλειος
Πολιτικος Μηχανικος"

10 σχόλια:

  1. Ξάδελφε, πολυ σωστό το think tank. Εγώ είμαι μέσα. Εκείνο όμως που πάει λάθος συνήθως είναι ότι στους εκλεγμένους συμβούλους που παίρνουν τις αποφάσεις δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσεις αυτό που θα έχεις σκεφτεί και προτείνεις. Οπότε πέφτεις στο φαύλο κύκλο της κίνησης πολιτών, που ενώ είναι σκεπτόμενοι πολίτες κάνουν μια καλή παρέα που όλοι μεσα σε αυτή συμφωνούν και όλοι οι απ έξω τους αγνοούν επιδεικτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Βασίλη, αν και δεν είμαι Μαυπακτιος απο καταγωγή, ωστόσο ε[ειδή ζω εδώ χρόνια, συμφωνώ απόλυτα με την πρότασή σου και ευαχρίστως θα συμμετάσχω !! Εξ άλλου θεωρώ ότι χαίρεις της εκτίμησης όλων ! Εγώ θέλω να γίνει και κάτι ακόμη,πανελλαδικά. ΟΧΙ στα εισαγόμενα . Κανένας μας να μην αγοράζει εισαγόμενα,τη στιγμή που υπάρχουν αντίστοιχα Ελληνικά προιόντα. Ας δώσουμε μεροκάματο στους δικούς μας. ΟΧΙ στα...Ολανδικά τυριά,΄στα Ιταλικά μακαρόνια,στα Τούρκικα λεμόνια,στις Αιγυπτιακές πατάτες κλπ κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mapa i anakoinosi.. O typos den dini oute stixeia epikoinonias, oute tipota.. Isos mia orea idea aftoprovolis i koinos diafimisis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kai elega poios einai o epomenos ipopsifios dimarxos...Ainte tin eidame oloi kati.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ψωνισαμε ή ειναι ιδεα μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπιλακο τους ξενερωτους τους φλουφληδες τους μιζερους και τους κατεστραμενους γραψτους ΚΑΝΟΝιΚα . Προχωρα ΔΥΝΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Lepantistas...xaxaxaxaxa kalo anektodoto.Kala leei o apo pano thn sponisan merikoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους όλοι ειμαστε LEPANTiSTAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέτοιοι άχρηστοι είστε σ αυτή την πόλη, γιαυτό δεν πρόκειται να προκόψετε. Είστε ΔΗΘΕΝ ...μόνο με 5 ευρω στην τσέπη, καφέ στο λιμάνι και πάλι σπίτι. όσο γι αυτόν που λέει ότι δεν ξέρει ποιός είναι ο Βασίλης, δε χρειάζεται να μάθει. Ας μείνι στην ηλιθιότητά του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασίλη μην κουράζεσαι .Αυτή η ΠΟΛΗ έχει ανάγκη από φραπεδες
    Κανένα τσιγαρακι και κλαπανο . Για να μάθουν να συνεργάζονται οι βλαχοτσολιαδες του μεντενιου πρέπει να αλλάξουν πολλά πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή