Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ένταση στο λιμάνι από την πορεία του ΠΑ.ΜΕ

Στον κόσμο τους.....

Δείτε αποκλειστικές εικόνες του
 navmaxia.blogspot.com και βγάλτε συμπεράσματα


 
Θα μπορούσε να υπάρξει τραυματισμός μικρών παιδιών.

Και τότε τι θα έλεγαν ?







Πέρασαν μέσα από το σημείο όπου εκείνη τη στιγμή διεξαγόταν ο γύρος της πόλης από τους μικρούς μαθητές.
Έντονες οι αντιδράσεις τόσο των παρευρισκόμενων γονιών και της οργανωτικής επιτροπής.


Ο πρόεδρος του εργ.κέντρου Μ.Χάρος
Από τη συγκέντρωση του εργ.κέντρου στο λιμάνι
Ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη καθώς θα μπορούσε να υπάρξει τραυματισμός μικρών παιδιών.
Ο δήμαρχος Γ.Μπουλές
Η πορεία του ΠΑ.ΜΕ ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία της Ναυπάκτου,διέσχισαν το χρονικό διάστημα που διεξαγόταν ο γύρος της πόλης από τα μικρά παιδιά την οδό Τζαβέλα,έφτασαν στο λιμάνι όπου στο κάτω μέρος της πλατείας ήταν η αφετηρία των αγώνων (ακολούθησε και ο γύρος των 10 χιλ. από τους μεγάλους),δημιουργήθηκε ένας διάλογος λίγο πριν φτάσουν στο σημείο της εκκίνησης τα μέλη του ΠΑ.ΜΕ με τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής χωρίς αποτέλεσμα,με αποκορύφωμα να περάσουν μέσα από αθλητές,γονείς και παρευρισκόμενους και να δημιουργηθεί ένταση.


Τα μέλη του ΠΑ.ΜΕ φτάνουν στο λιμάνι.
Λίγο πριν περάσουν από το σημείο που διεξαγόταν ο γύρος της πόλης
Οι μεγάλοι του γύρου της Ναυπάκτου λίγο πριν την έναρξη
Οι νεαροί μαθητές ξεκινούν τον αγώνα δρόμου.
Όλες οι ηλικίες πήραν μέρος στον αγώνα δρόμου.
Οι μικροί ξεκινούν
Στην αφετηρία.












Μικροί δρομείς και μέλη του ΠΑ.ΜΕ ένα κουβάρι
Τα μέλη του ΠΑ.ΜΕ στο σημείο εκκίνησης-τερματισμού







8 σχόλια:

  1. Καλα οι μεγαλοι δεν συνενοήθηκαν. Τα παιδάκια τι σας φταιγαν ομως. Το μονο που εμεινε στο γιο μου είναι, οτι ηρθαν στο λιμανι καποιοι με κατι κονταρια και σπρωχναν τα μικρα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. korgiala an katalaba kala h gnwmh sou einai oti to PAME ftaiei gia th la8os synenohsh ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το στον κόσμο τους που λέτε είναι απαράδεκτο .
    1)Μήπως στον κόσμο και στην φαντασία του ΠΑΜΕ είναι οι απολύσεις οι περικοπές ?
    2)Μήπως το ΠΑΜΕ έχει την ευθύνη για την οργάνωση και την εποπτεία της πόλης
    3)Είναι μικρό από μέρους σας να βάζετε τα μικρά παιδιά (μου θυμίζει λογική Πρετεντέρη και Πορτοσάλτε ),αύριο που τα μικρά παιδιά θα μεγαλώσουν θα τα έχετε μάλλον και αυτά απέναντί σας και θα είναι και αυτά στον κόσμο τους .

    Είναι δικαίωμά σου να διαφωνείς και να συμμετέχεις σε άλλη συγκέντρωση αλλά δε μπορείς να λοιδορείς έτσι εύκολα άτομα που πολλά χρόνια τώρα έχουν λιώσει τις σόλες τους στους δρόμους για τα λαϊκά δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια ζωή αυτά τα παιδιά τα ίδια.
    Ξύλινη γλώσσα, χακί αμπέχονο, και πορείες.

    Αλήθεια στον επιτάφιο συμμετείχαν;;;

    Για να μην ξεχνίομαστε παιδιά του ΠΑΜΕ είναι και ο Καρακώστας και ο Μπουλές.

    Έχει χάρη που δεν υπήρχαν γαλακτοπολεία στο λιμάνι. Θα έπεφτε γιαούρτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάφροι. Δεν έχει καταλάβει ακόμα η Αριστερά ότι την έχει πάρει η μπάλα μαζί με τους υπόλοιπους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί να φαίνεται σκληρό.
    ...αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    (Λες και είμασταν οι μόνοι που καταδικάσαμε το γεγονός.)

    Ο υπότιτλος της ανάρτησης ''Ένταση από την πορεία του ΠΑ.ΜΕ στο λιμάνι''.

    Όταν γράψαμε ''στον κόσμο τους''.Εξηγούμαστε.

    Υπήρχε σε εξέλιξη ο αγώνας δρόμου των μικρών παιδιών στα πλαίσια της απελευθέρωσης της πόλης.
    Ακολουθούσε ο αγώνας των μεγάλων και τα 9,5 χιλ.Άνθρωποι οι οποίοι ταξίδεψαν από αρκετά χιλιόμετρα μακρυά για να βρεθούν στην πόλη μας για τη συμμετοχή τους.
    Ο αγώνας των μικρών παιδιών είχε ξεκινήσει.Παρά τις παραινέσεις των διοργανωτών και των αρχών να τερματίσει η πορεία στο λιμάνι τα μέλη του ΠΑ.ΜΕ αγνοώντας επιδεικτικά τους πάντες και τα πάντα συνέχισαν την πορεία τους μέσα από το χώρο όπου διεξαγόταν ο αγώνας,θέλοντας να αποδείξουν τι ?
    Κανείς δεν παραγνωρίζει τους έντιμους αγώνες που έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια το ΠΑ.ΜΕ στα πλαίσια της διεκδίκησης των συμφερόντων των εργαζομένων και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.
    Αυτά είναι γνωστά.Τα ξέρουμε.
    Η χθεσινή τους όμως εμμονή να περάσουν ντε και καλά μέσα από το χώρο που ήταν σε εξέλιξη η εν λόγω εκδήλωση μνήμης,δείχνει ότι μόνο αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων δεν πραγματοποιούσαν αλλά περισσότερο για να δημιουργηθεί θέμα.
    Αυτά είναι που καταδίκασε όλος ο κόσμος που ήταν παρών στο λιμάνι.Κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδύκτιο και που σύσσωμοι όλοι εύχονταν να μην είχαν συμβεί.
    Άλλωστε και η ανακοίνωση του Εργατικού κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας γι'αυτό μιλάει.
    Σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι μικροί δρομείς κατά την επιστροφή τους στον τερματισμό ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τα μέλη του ΠΑ.ΜΕ και ρωτάμε:
    Tι θα γινόταν στην περίπτωση που υπήρχε έστω και ο ελάχιστος τραυματισμός παιδιού από την έλλειψη μέτρων ασφαλείας που προκάλεσαν με την πορεία τους ? Ποιός θα μπορούσε να απολογηθεί ? Και τι θα έλεγε σήμερα ?.....

    ΥΓ.Αυτά για κάποιο φίλο που απ'όλα όσα συνέβησαν χθες τον ''πείραξε'' ο υπότιτλος ''στον κόσμο τους'' που αναρτήσαμε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den einai aftoi ston kosmo tous eseis eiste stin kosmara sas.
    k oso anafora ta paidia kalo 8a htan na ma8oun ti giortazoume tn 1h maiou.pisteuw pws 8a akolou8ousan k afta tn poreia meta..xadakosate p xadakosate tin dikia m genia.toulaxiston afhste ta paidia eleu8era.dn 8eloume allous melontikous kapitales.hdh exoume arketous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΑ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΗΜΕΙΑ Ή ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ (ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ) ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΦΩΝΑΞΕ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ. ΠΕΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ . ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ , ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΜ ΣΟΥ .
    ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕ ΥΦΟΣ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΜΠΑΡΙ" ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΖΙΡΑΡΟΥΝ ΔΙΑΚΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ! ΧΕΣΤΗ ! Ή ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ????
    ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΖΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ .
    Ε, ΠΗΓΕΝΤΕ !
    ΠΗΓΕΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή