Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Τι απαντάμε στο σύλλογο των γονέων και κηδεμόνων....

Βήμα-βήμα


Αγαπητοί κύριοι.


1.Συμφωνώ ότι η συνεδρίαση άργησε να ολοκληρωθεί.
2.Το ότι αποστείλατε το κείμενο μόνο στις δύο τοπικές εφημερίδες για να προλάβετε την έκδοσή τους,δεν αναιρεί το φάουλ που κάνατε για την ταυτόχρονη αποστολή της ίδιας ανακοίνωσης και στα υπόλοιπα μέσα ηλεκτρονικήςπληροφόρησης της περιοχής.Άλλωστε το μόνο ταχυδρομείο που διανυκτερεύει είναι το ηλεκτρονικό.Και ευτυχώς δηλαδή.
3.Είναι αλήθεια ότι δεν αποστείλατε σε άλλο ανεξάρτητο blog  την ανακοίνωσή σας,αλλά εμμέσως πέρασε και σε ηλεκτρονική μορφή από το συνεργαζόμενο με την εφημερίδα blog.Άρα δεν μπορέσατε να προβλέψετε αυτό που θα επακολουθούσε.Για καλή μας τύχη παρακολουθήσαμε το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης αυτής και αναρτήσαμε σχετική είδηση για το θέμα.Ως εκεί.Την επομένη όμως(σήμερα) όλο το πρωί θα μπορούσατε έστω και καθυστερημένα να κάνετε την αποστολή της ανακοίνωσή σας.
Δεν το κάνατε.Γιατί ?
4.Καθεστώς ανωνυμίας στο blog αυτό δεν υπάρχει όπως αναφέρετε στην 4 .παράγραφο.Είμαστε αληθινοί,γνωστοί και μη εξαιρετέοι.Εδώ μάλλον έχετε μπερδευτεί.
5.Συνήθως όταν γίνεται γνωστή μια ανακοίνωση αυτό γίνεται από αυτόν που την συντάσσει και επιθυμεί να τη δημοσιοποιήσει.


Επιθυμία μας γενικότερα κύριοι του συλλόγου ήταν και είναι η συνεχής προβολή του προβλήματος με σκοπό και από τη μεριά μας την όσο το γρηγορότερο δυνατό επίτευξη λύσης στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είτε σα γονείς,είτε τα παιδιά στο σχολείο τους.Πρόθεση μας ήταν πραγματικά η συντήρηση του θέματος στην πρώτη γραμμή από όσο γίνεται περισσότερο και μεγαλύτερο φάσμα μέσων επικοινωνίας,ενημέρωσης κλπ.
Αν αυτό το επιτύχετε είναι καθαρά δικό σας θέμα.Εμείς είμαστε εδώ.Και σας παρακολουθούμε.
Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα ούτε εμείς που βγαίνουμε επώνυμα και μας τα ''χώνετε''(δεν εννοώ εσάς),είτε το nafpaktos voice που μπορεί να βγαίνει ανώνυμα ,αλλά δεν μπορείτε να του πάρετε το δίκιο ότι έχει κάνει πολύ μεγάλο αγώνα για τη διατήρηση του προβλήματος του ΕΠΑΛ (ίσως πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους υπευθυνοανεύθυνους) στην επικαιρότητα με συνεχείς οχλήσεις προς κάθε κατεύθυνση.


Καλή συνέχεια στους αγώνες σας και κάθε επιτυχία....


navmaxia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου