Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Λύση σύμβασης ...


Στις 11/5/2011 ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Ιωάννης Μπουλές και ο εκπρόσωπος της εταιρείας «ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Ε.Π.Ε.», κ. Νικητόπουλος υπέγραψαν την διακοπή της σύμβασης για την ελεγχόμενη στάθμευση σύμφωνα με την υπ΄ αρίθμ. 126/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ελήφθη μετά από σχετική εισήγηση της διαπαραταξιακής επιτροπής για την παρακολούθηση του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης.

Με τη διακοπή της σύμβασης αυτής ο Δήμος Ναυπακτίας συνεχίζει να εφαρμόζει το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης και θα ωφεληθεί κατ' ελάχιστο με το ποσό των 150.000 ευρώ το χρόνο που ήταν υποχρεωμένος με βάση τη σύμβαση να καταβάλλει στην εταιρεία.
Η διακοπή της σύμβασης αυτής έγινε μετά από τις επιτυχημένες προσπάθειες του προέδρου και των μελών της επιτροπής που οδήγησε στη λύση της σύμβασης χωρίς δικαστικές εμπλοκές που θα ήταν χρονοβόρες και αβέβαιου οικονομικού αποτελέσματος για το Δήμο. Υπογραμμίζεται ότι η καταργηθείσα σύμβαση περιείχε όρους που υποχρέωναν το Δήμο να καταβάλλει υπέρογκα ποσά ανεξάρτητα από τα έσοδα που θα εξασφάλιζε από το σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου