Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση καταστηματαρχών και Ξενοδόχων παραλίας Ψανής

Στρατιώτες στο πλευρό του δημάρχου.
Καταρχήν όλοι συμφώνησαν ότι κανείς δεν επιθυμεί την αντιπαράθεση με το δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, και επίσης κανείς δεν θέλει την αποτυχία της δημοτικής αρχής σε οιοδήποτε τομέα. Τη Συνάντηση που είχαν προαναγγείλει οι καταστηματάρχες και οι ξενοδόχοι της παραλίας Ψανής πραγματοποίησαν χθες το βράδυ....
Δήλωσαν στρατιώτες στο πλευρό του δημάρχου και είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν από κοινού και κάθε ένας ξεχωριστά προκειμένου να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα ο Δήμος. Θετική χαρακτήρισαν και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να προβεί σε αυτή τη διορθωτική κίνηση με το άνοιγμα έστω και περιστασιακά του δρόμου, και ξεκαθάρισαν τη θέση τους για τα συγκεκριμένα θέματα από το σύλλογο.
Συζήτησαν για τα προβλήματα που τους απασχολούν και πρώτο και μεγαλύτερο το κυκλοφοριακό σε σχέση με τη διάρκεια του κλεισίματος του δρόμου.
Όλοι συμφώνησαν ότι: Πρώτoν υφίστανται οικονομική ζημία από την ημέρα που επιβλήθηκε η επιμήκυνση του κλεισίματος του δρόμου και μάλιστα σε ποσοστό της τάξης του 50%, έως και 70% λόγω του ότι τα σχολεία είναι ακόμη ανοιχτά και δεν εξευρέθηκαν πρώτα θέσεις στάθμευσης έστω αυτές του προαύλιου χώρου του σχολείου, επίσης αναφέρθηκε η ιδιαιτερότητα της παραλίας Ψανής με αυτή του Γριμπόβου που εκεί διατίθεται μόνιμα δημοτικό free parking. 


Δεύτερο λόγω της κατασκευής του ποδηλατοδρόμου και του πεζόδρομου έπρεπε να μικρύνει από τρεις μήνες σε δυο το κλείσιμο του δρόμου , και τουλάχιστον να μην κλείνει όσο τα σχολεία λειτουργούν γιατί πέραν του ότι δεν δημιουργήθηκαν οι θέσεις στάθμευσης στον προαύλιο χώρο του σχολείου , δημιουργείται καθημερινά μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα από τους γονείς που έρχονται με τα αυτοκίνητα από τις γύρω περιοχές να πάρουν τα παιδιά τους κάνοντας ένα σωρό παραβάσεις και παραβιάσεις κινδυνεύοντας καθημερινά γονείς και μαθητές και δίνοντας στους επισκέπτες εικόνα πόλης απόλυτου χάους 


Τρίτον όλοι συμφώνησαν ότι κατά το παρελθόν ποτέ δεν χρειάστηκε ο δρόμος να είναι κλειστός τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο πόσο μάλλον τώρα με την οικονομική κρίση.


Τέλος συμφώνησαν να συσταθεί τετραμελής επιτροπή η οποία θα επισκεφτεί τον κ. δήμαρχο τις προσεχείς ημέρες, να του αναφέρουν τα προβλήματα που τους απασχολούν, να του καταθέσουν τις προτάσεις τους , και να συζητήσουν προκειμένου να δώσουν λύσεις από κοινού σε πάρα πολλά προβλήματα. 
http://hobbakias.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ Ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή