Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Aπορίας άξιον...

Γιατί οι Ναυπάκτιοι δε συμμετείχαν στη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι ?


1.Δεν είδα εργάτες.Αυτό σημαίνει ότι από μεροκάματα σκίζουν.
2.Δεν είδα επαγγελματίες.Αυτό σημαίνει ότι οι εισπράξεις τους πάνε περίφημα.
3.Δεν είδα συνταξιούχους.Αυτό σημαίνει ότι όλα βαίνουν καλώς.
4.Δεν είδα φοιτητές.Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ξεκάθαρο επαγγελματικό μέλλον.
5.Δεν είδα νεολαία.Αυτή ρέμβαζε στα γνωστά στέκια-καφέ.


Η πλατεία ήταν υπερβολικά μεγάλη για τη χθεσινή συγκέντρωση.Προτείνω η επόμενη να γίνει στην πλατεία Τ.Κούμπιου.Εκεί σίγουρα θα φαινόμαστε περισσότεροι.
Ο μόνος δημ.σύμβουλος που έδωσε το παρόν ήταν ο Καρακώστας,ο οποίος εθεάθη και με ποδήλατο.
Αλήθεια οι υπόλοιποι που ήταν ?Από τη δημοτική κοινότητα εθεάθησαν ο Θ.Γρηγορίου Β.Ταραμπίκου και Φ.Ράμμου.Κάποιοι άλλοι αιρετοί και συνδικαλιστές προτίμησαν να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους καθήμενοι παράμερα.
Σίγουρα αρνητικός παράγοντας η βροχή που έπεφτε.Λίγη αλλά εκνευριστική.Τα μέτρα φαίνεται ότι δεν έχουν αγγίξει ακόμη τη Ναύπακτο.Πως αλήθεια μπορεί να ερμηνευτεί αλλιώς η απουσία του κόσμου.
-Δεν έχουν αγανακτήσει ακόμα οι Ναυπάκτιοι είπε κάποιος.Αλήθεια πότε θα αγανακτήσουν ?
-Έχει λίπος ο Ναυπάκτιος ακούστηκε από κάποιον άλλον.Δεν θα διαφωνούσα μαζί του.Με τη διαφορά ότι και η αρκούδα έχει αλλά κατά την περίοδο του χειμώνα το χάνει και την άνοιξη που ξυπνά από την χειμερία νάρκη της έχει μείνει η μισή.
Δεν έχει μάθει ο Ναυπάκτιος σε τέτοιες δράσεις.Μπορεί να είναι κι'ετσι.Αν ιδίως δε συνοδεύεται από παραδοσιακή μουσική και καλό φαγητό.Μπορείτε να το τσεκάρετε στη γιορτή των βλάχων την Πέμπτη που έρχεται παρόλο που θα είναι εργάσιμη ημέρα και ώρα.Συμπέρασμα.Ο Ναυπάκτιος θέλει και το κάτι τι του...

3 σχόλια:

  1. Αναγνώστης
    Οι αγανακτισμένοι πολίτες ΕΙΝΑΙ τα εκατομμύρια των Ελλήνων που δεν κατέβηκαν στις πλατείες.
    Αυτή είναι που περίμεναν να έρθει το μνημόνιο για να βάλει σειρά στους βολεμένους και άχρηστους του δημοσίου και των ΔΕΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ Η ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι Ναυπάκτιοι κινήθηκαν στη λογική "Ε, μωρέ ποιος τρέχει τώρα... Άλλωστε στην Αθήνα έχει νόημα... Αν μαζευτούν πολλοί στην Αθήνα ίσως πάω και εγώ...".

    Και έτσι ο μέσος Ναυπάκτιος άραξε στην τηλεόρασή του και περίμενε να δει τι θα πει το MEGA για την συγκέντρωση (που δεν πήγε) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα...

    @ανώνυμος 11:50: Το ότι υπάρχουν πολλά στραβά σε αυτή τη χώρα είναι το μόνο σίγουρο... Το αν το μνημόνιο και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας είναι η λύση νομίζω υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή