Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Διαμαρτυρίες των επαγγελματιών....

...ανοίγουν τις παραλίες ???

Όποιος θέλει μπαίνει όποιος θέλει όχι.Μπάχαλο.


Ανοιχτές οι παραλίες στη Ναύπακτο για τα αυτοκίνητα ? Ο δήμος υποχρεώθηκε να άρει την απόφαση που είχε πάρει για το κλείσιμό τους ?, κάνει τα στραβά μάτια ?, ή κάποιοι άλλοι με το έτσι θέλω τις έχουν ανοίξει ?
Το ζήτημα που τίθεται όμως είναι εάν μπορεί να γίνει αυτό χωρίς νέα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Από την άλλη στις καλένδες πλέον πηγαίνει το ενδεχόμενο για κάποιους κάποια στιγμή επιμήκυνσης της εφαρμογής του μέτρου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Τι συμβαίνει τελικά ?Ποιός θα απολογηθεί αν υπάρξει τραυματισμός ?

3 σχόλια:

  1. Αυτοί στα Δήμο οι καινούργιοι έπρεπε να περιμένουν λίγο, να μάθουν τη Ναύπακτο, τους δρόμους, τους ανθρώπους και μετά να ασχολούνται με τετοιουσ προγραμματισμούς... ήρθε η Στράνωμα και η Σίμη να βάλουν τάξη στην παραλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού τόσα χρόνια δεν είσασταν ικανοί εσείς οι...πρωτευουσιάνοι, καλά έκαναν. Ξέρουμε το τι σόι δημάρχους βγάζατε. Αντί να λέτε και ευαχριστώ που βρέθηκαν κάποιοι επιτέλους να βάλουν σειρά στο Δήμο , μιλάτε κι απο πάνω...Δεν ανοίγετε τα μάτια σας να δείτε που καθάρισε και ξεβρώμισε η πόλη. Η κριτική σας μάρανε, τρομάρα σας....Δεν φταίνε οι μπάρες, φταίει η βλακώδης νοοτροπία των ....επαγγελματιών. όταν πας στην παραλία και θέλεις π.χ. να πιείς ένα ούζο και σου φέρνουν για μεζέ εκείνα τα κατεψυγμένα, γιατί να πας ? Κάποια μέρα έδωσα κάτι σε γάτα και σιγά να μην το έφαγε. Ας γίνουν επαγγελματίες και μετά να μιλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θέλουν οι μαγαζατωρες ? Τους αρέσει αυτό το μπάχαλο που γίνεται στην Ψανή ? Να αράζει ο καθένας πάνω στο πεζοδρόμιο ? Δεν τους ενοχλεί ? Για να πιούμε τον καφέ μας πρέπει να αράξουμε μπροστά στο μαγαζί ? Ή οι άλλοι στο Γρίμποβο που θέλουν να σταματάν τα λεωφορεία μπροστά στην πόρτα τους ? Τη Δημοτική αρχή δεν την εξέλεξαν αυτοί οι 30-40 . Εμείς που τους βγάλαμε, μας αρέσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή