Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι .... στη Ναύπακτο.... Γιατί όχι;

Σήμερα στις 20:00 στην πλατεία του λιμανιού
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΒΟΛΤΑ


Αναδημοσίευση από το nafpaktos voice
Πολλά λέγονται και ακούγονται για τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων στις πλατείες πολλών πόλεων σε όλη τη χώρα.... Αθήνα... Θεσσαλονίκη..... Πάτρα.... Αγρίνιο και πολλές άλλες....Όλοι μιλούν για μια ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία, όπου θα ακουστεί όλη η νεολαία και όχι μόνο. Μάλιστα δεν διστάζουν να παρακαλέσουν οι συμμετεχόντες, ότι


όποιος έχει σκοπό να προκαλέσει κάθε έιδους πρόβλημα και να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μορφή βίας, να πατίσει NOT ATTENDING και να κάτσει σπίτι του. Ας δείξουμε λοιπόν ότι η σημερινή νεολαία δεν είναι σαν τις προηγούμενες, για να διεκδικήσουν ότι τους ανήκει, αλλά αποτελεί μια γενιά με νέα νοοτροπία και ξεχωριστή ιδεολογία που θα φέρει ριζικές αλλαγές στην κοινωνία μας.

Η λέξη Αγνακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο. Απεναντίας, δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα. Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας.

Ο καθένας στην σελίδα της διαμαρτυρίας εκφράζει τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Χωρίς επιτροπές και ψήφους. Αρα, καλούμε τον καθένα να είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Όμως, να μην δημιουργείται άλλη εντύπωση, από ό,τι ισχύει.

Μήπως πρέπει να συγκεντρωθούμε και εμείς στην Πλατεία Λιμανιού στις 20.00; Τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου