Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

''Οι ντουλάπες στη διαθεσή σας...''

Όσα είδαμε κι ακούσαμε στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς φόβο αλλά με πάθος
Ήθελε να τη Στρος κι αυτή δεν ήθελε ΚΑΝ
Κάτσε κυρά μου.Μας έκαψες.









-Σας παρουσιάζω και τις ντουλάπες που είναι στη διάθεση των δημοτικών παρατάξεων ανέφερε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Γ.Μπουλές.
Να σας πω την μαύρη (....γιατί μαύρες είναι οι ντουλάπες) αλήθεια αν δεν μου το'λεγε δεν θα τις πρόσεχα.
-Εγώ στο σπίτι μου έχω ντουλάπες είπε ο Καρακώστας.Εμείς δεν θα τις χρησιμοποιήσουμε.Αλήθεια γιατί είπε εμείς.Αφού ένας είναι στο συμβούλιο.Παρατήρησε όμως ότι η δημοτική πλειοψηφία δεν έχει δική της ντουλάπα στο χώρο.
-Πρέπει να έχετε σπίτι σας γιατί δεν τη βλέπω τη δική σας συμπλήρωσε.
-Τα καλύτερα αλιεύονται από τον Καρακώστα.Συνέχισε και χαρακτήρισε Μαιμουδοδάνειο  αυτό που πρόκειται να πάρει ο δήμος για να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό.
-Δεν ξέχασε πάντως ο δήμαρχος να αναφερθεί στη συνάντησή του με τον κ.Γερουλάνο στην Πάτρα.
Αν θυμάστε είχαμε γράψει ότι περιμέναμε σχετική ενημέρωση που πράγματι έκανε.Τον ενημέρωσε είπε για το Κάστρο,τους εργοταξιακούς του Αντιρρίου,το ενδεχόμενο απαλλοτρίωσης του οικοπέδου που βρίσκεται ανατολικά του σταδίου,καθώς και για τις εκδηλώσεις της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου.
-Να τιμηθεί ο Τζιμ Κοζώνης ανέφερε ο Κοτρωνιάς επειδή στο Σικάγο έφτιαξε γλυπτό και ήταν ο χρηματοδότης.Αλήθεια.Τι ήθελε να πει ο ποιητής ?
-Τελικά πέρασε η πρόταση Γούλα που έλεγε ότι ως τις 10/6 και από τις 10/9-30/9 οι παραλίες θα γίνονται πεζόδρομοι από τις 6 και μετά το απόγευμα και όλο το Σαββατοκύριακο.Θεωρώ ότι είναι μια λύση που εν'μέρει καλύπτει τους πάντες.Ίσως όχι τον Καρακώστα που πρότεινε περεταίρω επιμήκυνση για το Γρίμποβο μέχρι τα παζάρια,για να ακουστεί από το ακροατήριο το ''άστοχο'' Χάπια να αλλάξεις.
-Αρκετός ο κόσμος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση.Παρών και ο βουλευτής Δ.Σταμάτης ο οποίος πήρε το λόγο και ανέφερε ότι οι βουλευτές είμαστε εντολοδόχοι σας.Να σας πω την αλήθεια σε εκείνο το σημείο φοβήθηκα κράξιμο του κόσμου αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ.Να τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο τον Δημήτρη εδώ στη Ναύπακτο και να μην το ξέρω ? Πάντως μπράβο του που είχε το θάρρος με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας να παρευρεθεί.Αν μη τι άλλο δείχνει ενδιαφέρον για ένα τόπο που αγαπά και το ξέρω.
-Επέμενε ο Νούλας να κατηγορεί τον Καραλή για το τετρακίνητο που χρησιμοποιεί.Δήμαρχε μήπως να του το αλλάξετε ?
-Η ώρα ήταν περασμένη και κάποια στιγμή η κόπωση των συμβούλων εμφανής.Η Μ.Κουτσοσπύρου δημοτική σύμβουλος  κάποια στιγμή χαμήλωσε τόσο πολύ στο κάθισμά της που είχε πάρει θέση ύπνου.Γρήγορα όμως κατάλαβε ότι δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα και ανασηκώθηκε.
-Χάπενινγκ,ξυλοπόδαροι,κλόουν,ζογκλέρ,μαλλί της γριάς κ.α. πρότεινε ο Καρακώστας στην περίοδο του κλεισίματος των παραλιών για τα παιδάκια.Και ξύλινες εξέδρες που θα τοποθετηθούν μέχρι ένα ορισμένο μήκος μέσα στη θάλασσα.Αυτό το τελευταίο μου άρεσε.Χώρος για ψαρεματάκι μου έκανε.
Πολλά τα χρήματα ακούστηκε.Όχι αν γίνει με αυτεπιστασία απάντησε άμεσα ο Κώστας.Ούτε 5000 ευρώ.Σα να' χει δίκιο.
-Άσχετο.
Η συμπαθής τάξη της καμαριέρας συνεχίζει να εξάπτει διαχρονικά τη φαντασία όλων.Αυτός ήθελε να τη Στρος κι αυτή δεν ήθελε ΚΑΝ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου