Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Τι ζητούν οι επαγγελματίες

..της παραλίας ?

΄Ολα για της παραλίας το ''κάγκελο''

Ανοιχτούς δρόμους.Δηλαδή ανατροπή της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου,με νέα απόφαση.Κάτι τέτοιο ο Μπουλές το αρνήθηκε.
Φυσικό.Φαντάζεστε να την έπαιρνε πίσω ?Θα φαινόταν ανακόλουθος στις αποφάσεις του.Πάει αυτό σύντροφοι.Για φέτος ξεχάστε το.Και να θέλει τώρα δε γίνεται τίποτα.

Θα κατηγορηθεί διπλά και το ξέρει.
Προσωπικά και'γω ήθελα το παλαιό καθεστώς καθώς δεν βρίσκω λόγους αυτή ιδίως την εποχή να είναι κλειστές οι παραλίες.Αλλά ?
Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει ο δήμαρχος,(από του χρόνου όμως) είναι να καθιερώσει ένα 15θήμερο από του Λαζάρου έως του Θωμά (για τις ημέρες του Πάσχα) και μετά με τη λήξη των μαθημάτων στα σχολεία έως την έναρξή τους το Σεπτέμβρη.

Ένα άλλο θέμα που καίει και βλέποντάς το στην τηλεόραση του lepanto,κάποιος επαγγελματίας αναφέρθηκε και στο θέμα των πυλωτών του Γριμπόβου με τις οποίες χάνονται αναρίθμητες θέσεις στάθμευσης.
Κύριοι,τα πράγματα είναι απλά και ο νόμος ξεκάθαρος.Η κάθε πολυκατοικία ανεξαρτήτως του πόση πυλωτή διαθέτει και καλά κάνει υποχρεούται από τα σχέδια να έχει ένα συγκεκριμένο σημείο εισόδου-εξόδου απ' αυτή.Μόνο στο συγκεκριμένο σημείο απαγορεύεται να παρκάρετε(πρέπει να υπάρχει και εμφανής σήμανση).Πουθενά αλλού.
Στα υπόλοιπα σημεία της πυλωτής παρκάρετε άφοβα και αφήστε τον κάθε ιδιοκτήτη να σας φέρει την τροχαία.Ρωτήστε και θα δείτε.Όχι τίποτε άλλο,αλλά γιατί έχει παραγίνει το κακό με δαύτες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου