Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κ.Καρακώστας μαινόμενος.

Σε ραδιοφωνική του παρέμβαση στο lepanto 101.4.


To πανηγύρι της συγκάληψης και της συναλλαγής πρέπει να τελειώσει.


To ποσό των 2 εκατ. ευρώ σε έργα είναι εντελώς στον αέρα.Είναι ο ορισμός της διαπλοκής.Αυτό τόνισε ο επικεφαλής της Κίνησης πολιτών Κ.Καρακώστας σχετικά με το σημείο εκείνο της ανακοίνωσης που εξέδωσε το γρ.τύπου της Α.Δ.Κ.Ν για την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας για σύσταση επιτροπής, προκειμένου να αποτυπωθούν οι απαιτήσεις εργολάβων για έργα που έγιναν χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες και εκτελέστηκαν με εντολές δημάρχου και αντιδημάρχων του πρώην δήμου Ναυπάκτου, χωρίς καμιά συμμετοχή των Υπηρεσιών του. 


Ο κ.Καρακώστας ανέφερε ότι ο κ.Ζησιμόπουλος θα έπρεπε να γνωρίζει τις μάχες που είχαμε



δώσει ως παράταξη επί θητείας Παπαθανάση,ώστε να μην χρεωθεί ο δήμος.
Για τα ποσά που χρεώθηκε ο δήμος,θα πρέπει να ζητηθούν ευθύνες από τους αιρετούς.Είναι ο μόνος τρόπος να σπάσει το ''κακό σπυρί''.Ζητάμε τη νομιμότητα και τίποτε άλλο.


Και κατά Τσούμα
Η Α.Δ.Κ.Ν υπογράφει ένα ψευδέστατο ρεπορτάζ (αναφερόμενος σε ρεπορτάζ της εφημ ΕΜΠΡΟΣ με υπογραφή του Π.Τσούμα) το οποίο και υπογράφει.
Ο κ.Τσούμας (ανέφερε ο κ.Καρακώστας) επέλεξε να στηρίξει την Α.Δ.Κ.Ν και να τα βάλει με την Κίνηση πολιτών,αναφερόμενος στο σημείο εκείνο του ρεπορτάζ που έλεγε ότι ο Καρακώστας καλύπτει τον Παπαθανάση.Ο επικεφαλής της Κίνησης πολιτών,ανέφερε  ότι ο κ. Τσούμας υπηρετεί τη διαπλοκή μέσα από το δημοσίευμά του,και η κοινωνία θα πρέπει να απομονώσει τις πρακτικές αυτές.Προσκαλώ και προκαλώ τον κ.Τσούμα σε δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο για να το συζητήσουμε.Είναι πολύ λυπηρό μια ολόκληρη παράταξη (σσ.εννοώντας την Α.Δ.Κ.Ν) να σέρνεται πίσω από έναν άνθρωπο που υπηρετεί τη διαπλοκή....

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΣΤΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ.Ο ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΕΙΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή