Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΑΣ: Οι Σύμβουλοι του Κυρίου Δημάρχου

αναδημοσίευση από astronafpaktos
Ο.... μπαξές!....

Οι τέσσερις Σύμβουλοι, ή Ειδικοί Συνεργάτες όπως αποκαλούνται, που πρσλήφθησαν απο τον Δήμαρχο Δωρίδας κ. Γ. Καπεντζώνη, είναι:
1.- Ασημακόπουλος Μιλτιάδης από την Δ.Ε. Λιδωρικίου, Πολιτικός Μηχανικός και Σύμβουλος του προηγουμένου Δημάρχου κ. Κουλούλα, σε Τεχνικά θέματα.
2.- Γκανιάτσος Δημήτριος απ Σεργούλα, (υποψήφιος με την Παράταξη του Δημάρχου στις τελευταίες δημ. Εκλογές), δικηγόρος, για νομικά θέματα!
3.- Μελίστας Νικόλαος από Μαραθιά, στέλεχος της εφημερίδας «Ναυπακτία» (Υιός του υποψηφίου Αθαν. Μελίστα με τον Συνδυασμό του Δημάρχου), για θέματα Τεχνολογίας και ψηφιακών συστημάτων.
4.- Βίτσας Αντώνιος από το Τρίκορφο (Υιός του Κων/νου Βίτσα, μέλλους του Τοπ. Συμβουλίου Τρικόρφου που ανήκει στην Παράταξη Καπεντζώνη), για θέματα τεχνολογίας και πληροφορικής.
Μόλις έγιναν γνωστές οι προσλήψεις των ανωτέρω, πολλές αιτιάσεις και ενστάσεις ακούστηκαν για το θολό, γενικό και αόριστο συμβουλευτικό έργο που θα παρέχουν στον Δήμαρχο, το  Δημοτικό Συμβούλιο και την εκτελεστική Επιτροπή.
Σύμφωνα με την εγγαρφή στον προυπολογισμό του Δήμου οι τέσσερις Σύμβουλοι θα στοιχίζουν στούς δημότες 145.000 ευρώ τον χρόνο!...

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα  "νέο Άστρο"
(Λεπτομέρειες στην εφημερίδα μας "νέο Άστρο" που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.....)

4 σχόλια:

  1. Αυτός ο Μελίστας τα παίρνει από παντού και από Δωρίδα και από Ναυπακτία. Μεγάλε πως τα κατάφερες; Μπράβο Καπεντζώνη και Μπουλέ τακιμιάσατε και στις επιλογές των συμβούλων σας. και σε ανώτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Τώρα που βρήκαμε παπά,ας θάψουμε πεντέξι", μου θυμίζει ο Καπεντζώνης. Βρήκε την ευκαιρία και διόρισε (ή "κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα"). Έχει τόσα νομικά θέματα ο δήμος Δωρίδας και χρειάζεται νομικό σύμβουλο; Το μεγάλο ερωτηματικό όμως είναι οι δύο σύμβουλοι Τεχνολογίας και πληροφορικής: που θα αξιοποιηθούν άραγε;
    Μάλλον σύμβουλο διαμόρφωσης πολιτικής χρειάζεται ο δήμαρχος. Τι μήνυμα περνάει; Ότι στους δύσκολους καιρούς δεν σέβεται το δημόσιο χρήμα.
    Γιατί να μην πει ο καθένας ότι έχουμε συνέχεια της προηγούμενης κατάστασης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το "Μπουλεμπρός" και η "Μπουλοναυπακτία" θα το παίξουν το θέμα αύριο που θα κυκλοφορήσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή