Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Φοιτητές προς δήμο Ναυπάκτου


Παρακαλoύμε,
Να φέρετε σε συζήτηση, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας ή σε έκτακτη συνεδρίαση, το κτιριακό θέμα του Τμήματος Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων, του Παραρτήματος Ναυπάκτου, του ΤΕΙ Μεσολογγίου.
Όπως γνωρίζετε το Παράρτημα Ναυπάκτου δεν έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και στεγάζεται σε μισθωμένο κτίριο, του οποίου το ενοίκιο υπερβαίνει τα 200.000 ευρώ ετησίως. Η δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας και η πρόθεση της Κυβέρνησης για μείωση των προϋπολογισμών όλων των δημοσίων φορέων, δημιουργεί ανησυχία στους φοιτητές για πιθανή αδυναμία κάλυψης του ενοικίου
από τον προϋπολογισμό του ΤΕΙ Μεσολογγίου και την πιθανή μετακίνησή του σε άλλη γειτονική πόλη.
Στα πλαίσια του νέου νομοσχεδίου για την παιδεία, που θα έρθει προς ψήφιση τα μέσα του καλοκαιριού, παρακαλούμε να συζητήσετε στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ή σε έκτακτη συνεδρίαση, και να αποφασίσετε να καταθέσετε ολοκληρωμένη πρόταση σε συνεργασία με την Διοίκηση του ΤΕΙ Μεσολογγίου και του ΤΕΣΥΔ στο Υπουργείο Παιδείας, σχετικά με την παραμονή του Τμήματος στην Ναύπακτο.
Αναμφισβήτητα η έλλειψη ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του ΤΕΙ στη Ναύπακτο, δημιουργεί μειονέκτημα στην διατήρηση του στην πόλη της Ναυπάκτου.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος 
Καββαδίας Αλέξανδρος
Ο Ειδικός Γραμματέας
Διπλός Νικόλαος
nafpaktia.com

2 σχόλια:

  1. Η λύση είναι μια και πολύ απλή. Να μεταφερθεί η σχολή στο Μεσολόγγι. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει σε τόσο δύσκολους καιρούς να υπάρχει εδω σχολή ? Για να εισπράττει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου , το καθόλου ευφακαταφρόνητο ενοίκιο , για να πληρώνει το ΤΕΙ διαμερίσματα για...ταχα φιτητική εστία ? Για να δουλεύουν τα μπαράκια ? Να μας κόβουν τις συντάξεις για να κονομάνε κάποιοι ? Ας παέι εκεί που υπαρχουν και αίθουσες και υποδομές , τα οποία έτσι κι αλλιώς έχουμε πληρώσει και πληρώνουμε. Φτάνει πια το...κάθε πόλη ΑΕΙ κάθε χωριό ΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα λεει...καντε το η φοβατε κανεις να μην χασει τα λεφτα και τη φιμη του τελος παντων ελεος παρτε μια αποφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή