Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας...

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας ο δήμαρχος Γ.Μπουλές ανακοίνωσε την συνάντησή του με τον περιφερειάρχη στη Ναύπακτο την ερχόμενη εβδομάδα σχετικά με το ΕΣΠΑ.
Αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλει ο δήμος για τον καθαρισμό των παραλιών και των κοινοχρήστων χώρων,αλλά αναφέρθηκε και στην προσοχή που θα πρέπει να επιδεικνύουν οι πολίτες για την τήρηση της καθαριότητας αναφερόμενος στο γεγονός
του αλσυλλίου όπου παρατηρείται συνεχιζόμενη ρύπανση του χώρου σε σκουπίδια και αδρανή από τους πολίτες.

Ανακοίνωσε απολογισμό πεπραγμένων 6μήνου της δημοτικής αρχής στις 6 Ιουλίου στο χώρο των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου ή στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα.



Ο Θ.Παπαθανάσης παίρνοντας το λόγο αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη κατά την τελευταία συνεδρίαση του δ.σ της ΔΕΥΑΝ λέγοντας χαρ/κά ότι έμισθοι συνεργάτες του δημάρχου συμπεριφέρθηκαν κατά τον χειρότερο τρόπο,προκλητικά απέναντι σε εργαζόμενους και τον διευθυντή της επιχείρησης.Να σημειωθεί ότι αυτό το γεγονός μπήκε και σαν σφήνα στα προ ημερήσιας  διάταξης θέματα και συζητήθηκε στο τέλος των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Για τον ΧΥΤΑ αδρανών  ο κ.Παπαθανάσης μίλησε για προβληματικό τρόπο λειτουργίας του,ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιστολή Μπανιά (πρ.κοινοτ. Βλαχομάνδρας) όπου ούτε λίγο,ούτε πολύ χαρακτήριζε τον κ.Σαλαμούρα ως ''Πεταλωτή του δημάρχου''.
Από τη μεριά του και για το φραστικό επεισόδιο κατά το τελευταίο δ.σ της ΔΕΥΑΝ ο κ.Κοτσανάς καταδίκασε το περιστατικό και την (ακραία ενέργεια) όπως είπε του Γ.Χειμαριού.Απευθυνόμενος προς τον κ.Σταυρόπουλο του ζήτησε να προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες.
Απευθυνόμενος στον πρόεδρο  του δημοτικού συμβουλίου ο κ.Κοτσανάς,χαρακτήρισε αλαζονική την συμπεριφορά του,ότι δεν συνεργάζεται από κοινού για τα θέματα που έρχονται προς συζήτηση,στην έλλειψη συνεργασίας με τις δημοτικές ομάδες και γι'αυτό το λόγο καταλήγοντας είπε ότι ''αίρουμε την εμπιστοσύνη της παράταξής μας προς το πρόσωπό σας.''
Πάντως ο δήμαρχος προσέφερε πλήρη κάλυψη στον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΝ.



Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης σχετικά με την αξιοποίηση των εργοταξιακών χώρων του Αντιρρίου ο δήμαρχος έφερε προς έγκριση από το σώμα ένα ψήφισμα 6 σημείων σχετικά με το θέμα.

Ο Θ.Παπαθανάσης ως προς τη διαδικασία το χαρακτήρισε πρόχειρο αφού δεν έχουν λάβει γνώση εκ των προτέρων οι παρατάξεις,ούτε καν οι επικεφαλής τους σχετικά μ' αυτό το ψήφισμα.Επιφυλάχθηκε ως προς την ψήφισή του χαρακτηρίζοντάς το ως ερασιτεχνικό.
''Κακογραμμένο'' το χαρ/σε ο κ.Κοτσανάς,χωρίς αρχή και τέλος,ένα θέμα που έχει ταλανίσει όλη την τοπική κοινότητα Αντιρρίου αντιμετωπίζεται με τον πλέον πρόχειρο τρόπο.
Ο Κ.Καρακώστας από την μεριά του είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου