Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

Δελτίο τύπου από το εργατικό κέντρο...


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας πραγματοποίησε την Πέμπτη 7/7/2011 συνάντηση με την Πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας κα. Βασιλική Τσιμπίδα. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η πρόταση του ΕΚΝΔ προς τον ΟΕΕ, ώστε να συμπεριληφθεί η Ναύπακτος στους ενδιάμεσους σταθμούς των οργανωμένων εκδρομών των ωφελουμένων του οργανισμού.

Έπειτα από διαλογική συζήτηση με την Πρόεδρο και τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΕΕ, το ΕΚΝΔ εξασφάλισε τη συμμετοχή της πόλης της Ναυπάκτου στους ενδιάμεσους σταθμούς των οργανωμένων εκδρομών που οργανώνει ο οργανισμός. Συγκεκριμένα, αρχής γενομένης από 17/7/2011, δέκα εκδρομικά πούλμαν, με προέλευση την Αθήνα και προορισμό τη Λευκάδα, θα κάνουν πλέον ενδιάμεση 5 ωρη στάση στη Ναύπακτο. Συνολικά 500 περίπου ωφελούμενοι του ΟΕΕ θα επισκεφθούν τη Ναύπακτο, για καφέ, φαγητό και ψώνια δίνοντας την ευκαιρία για μια μικρή τόνωση στην αγορά της Ναυπάκτου.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, το ΕΚΝΔ δεν επαναπαύεται και πρόκειται να διεκδικήσει τη συμμετοχή της Ναυπάκτου και στα φθινοπωρινά - χειμερινά προγράμματα του Οργανισμού για διανυκτέρευση ή τουλάχιστον πεντάωρη στάση των λεωφορείων.

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου