Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Τροχαίο δυστύχημα στο Περιθώρι


Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι στην ΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του Περιθωρίου, όταν νταλίκα που κινούταν προς Μεσολόγγι, για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε παρακείμενο σπίτι. 

Το βαρύ όχημα αρχικά πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, χτύπησε στην μάντρα του σπιτιού, έκοψε την κολώνα ηλεκτροδότησης του σπιτιού και διέλυσε το σπίτι που ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν
κανείς μέσα σε αυτό. Από θαύμα μάλιστα όπως λένε οι ένοικοι του σπιτιού δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα αφού λίγα μόλις μέτρα από το σημείο της πρόσκρουσης της νταλίκας με το σπίτι έπαιζαν μικρά παιδιά και όλοι έκαναν τον σταυρό τους που δεν χτύπησε η νταλίκα τα παιδιά. 

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως περιπολικά της τροχαίας Μεσολογγίου καθώς και πυροσβεστικά οχήματα αλλά και ασθενοφόρα. Με χωματουργικό μηχάνημα αποκόλλησαν το ρυμουλκούμενο όχημα και οι πυροσβέστες μετά από αρκετή ώρα απεγκλώβισαν με δυσκολία τον οδηγό της νταλίκας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Με τον φόβο ακόμη ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους οι ένοικοι περιγράφουν τις στιγμές που έζησαν και εξηγούν πως ακριβώς συνέβη το δυστύχημα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο οδηγός της νταλίκας μάλλον υπέστη καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και σταμάτησε την ανεξέλεγκτη πορεία του αρχικά στο μαντρότοιχο της μονοκατοικίας και στη συνέχεια στον εξωτερικό τοίχο, έχοντας ταυτόχρονα παρασύρει και δυο στύλους της ΔΕΗ.

Όπως αναφέραμε κανείς από τους ένοικους του σπιτιού δεν έπαθε το παραμικρό, όμως οι υλικές ζημιές είναι μεγάλες τόσο στο σπίτι όσο και στο ΙΧ της οικογένειας που ήταν παρκαρισμένο στην αυλή.

Η νταλίκα είχε έδρα την Άρτα, ενώ η σορός του άτυχου οδηγού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία - νεκροτομή.


lepanto-rtv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου