Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εκπροσώπου τοπικής κοινότητας ΒΛΑΧΟΜΑΝΔΡΑΣ


Ο Εκπρόσωπος τοπικής κοινότητας Βλαχομάνδρας ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του συνδέσμου για την παρουσία τους στο ΧΥΤΑ Βλαχομάνδρας .Ευχαρίστησε όλους αυτούς που συντελέσαν για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που βλέπουμε σήμερα. Όπως δήλωσε ο ίδιος «Οι κάτοικοι ο Εκπρόσωπος
τοπικής κοινότητας οι φορείς και όλα τα μέλη του συνδέσμου πιστεύω ότι θέλουμε να διατηρήσουμε  αυτό το αποτέλεσμα».
   Η Διαμαρτυρία  των φορέων και του Εκπρόσωπου τοπικής κοινότητας έγινε λόγω της απαράδεκτης λειτουργίας του ΧΥΤΑ κατά τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο.
Συντάχθηκε από τον Εκπρόσωπο τοπικής κοινότητας μαζί με τους φορείς αφού πρώτα ζητήθηκε η βοήθεια από ειδικούς επιστήμονες. Πρωτοκοληθηκε  στις 17-06-2011 και ο βασικότερος λόγος ήταν το συμβάν με τα βρώμικα νερά που πέφτανε στο ρέμα της αμεραους και από εκεί στο Ευηνο ποταμό στις 15-06-2011 όπως γνωρίζει ο κ.Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος.
  Επίσης τόνισε  ότι δεν κάνει αντιπολίτευση στην νέα δημοτική αρχή κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει γιατί σε θέματα περιβάλλοντος δεν τίθεται θέμα αντιπολίτευσης. Εμείς θα παρακολουθούμε συχνά την λειτουργία του ΧΥΤΑ και ευχόμαστε να συνεχιστεί έτσι, όμως έχουμε και επιφυλάξεις γιατί και στο παρελθόν είχαμε παρόμοια φαινόμενα.
  Σχετικά με αυτά που ζητάμε από την εταιρεία στο τέλος της διαμαρτυρίας είναι ένας μοχλός πίεσης για να πετύχουμε αυτό που βλέπουμε σήμερα. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα υποδείξουμε ποια εταιρεία θα συνεχίσει το έργο.
  Τέλος θα υπάρχει συνεχής παρακολούθηση στο μέλλον και θα διατηρήσω το ηλεκτρονικό αρχείο που διαθέτω από τον Μάρτιο.

 vlahomandra


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου