Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Νέα ματιά στην ενημέρωση


1η Αυγούστου...ενώνουμε τις δυνάμεις μας...δυναμώνουμε τη φωνή σας.

Το nafpaktianews.gr είναι η νέα ματιά στην ενημέρωση της Ναυπακτίας.Αποτελείται από μια παρέα φίλων που ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό την καλύτερη και ποιοτικότερη μετάδοση της είδησης,μακρυά από φιλίες και
υπόγειες συναλλαγές με την εξουσία.Στόχος μας η αποτύπωση της πραγματικής είδησης,μακριά από συμφέροντα και εξαρτήσεις.

Ο Γ.Κοργιαλάς του navmaxia.blogspot,ο Β.Δελημάρης του trikorfonews.gr,o Ν.Ζήσιμος του e-nafpaktia.gr,o Ν.Φούντας του nafpaktos.me και ο Π.Σμάνης αποτελούν το βασικό κορμό αυτής της νέας προσπάθειας.
Στην διαρκώς και αυξανόμενη εποχή της πληροφόρησης το nafpaktianews.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει το βασικό εργαλείο ενημέρωσης της περιοχής μας,με στόχο την ανάδειξη και επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων που μας λυπούν και μας στενοχωρούν.

Ζητάμε απ' όλους σας να σταθείτε δίπλα μας,με τα σχόλιά σας και τις παρατηρήσεις σας,ώστε να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι,με στόχο μια καλύτερη κοινωνία.Θα επισημαίνουμε τα τυχόν λάθη και παραλείψεις της τοπικής εξουσίας.Θα ελέγχουμε το ρόλο της αντιπολίτευσης.Θα είμαστε δίπλα στις όποιες αποφάσεις έχουν ως γνώμονα το κοινό καλό.
Σ'αυτό το νέο ταξίδι της ενημέρωσης σας θέλουμε δίπλα μας.
Τι λέτε;Ξεκινάμε;

1 σχόλιο:

  1. Xekiniste eseis kai makari na eiste antikeimenikoi kai anadiknietai ta kala kai na katadikazete ta kaka, opoios kai na ta kanei. tote pistevo , kala tha ta pate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή