Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ: Η ΝΕΑΡΗ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΥ''ΣΑΡΩΝΕΙ''ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ,ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ


ΔΥΟ ΝΕΕΣ  ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Δύο νέες μεγάλες διακρίσεις για την Ευαγγελία Πλατανιώτη ήρθαν να προστεθούν στις πολλές στα πανελλήνια , στα μεσογειακά ,στα ευρωπαϊκά και  στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Αυτή τη φορά  στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης νεανίδων,  πού τελείωσε προχθές  στο Βελιγράδι πρόσθεσε ενα ακόμη μετάλλιο στήν πλούσια συλλογή της
Η νεαρή αθλήτρια με καταγωγή από τον Πλάτανο Ναυπακτίας κόρη του

Μιχάλη και της Αναστασίας για άλλη μια φορά σήκωσε ψηλά την γαλανόλευκη, και τίμησε τα εθνικά χρώματα. Μας έκανε γιά αλλη μιά φορά υπερήφανους και  αποζημίωσε  τους γονείς της με το παραπάνω για τις μεγάλες θυσίες του πρωταθλητισμού. Η  oμορφη Πλατανιώτισσα  διακρίθηκε σαν μία από τις κορυφαίες αθλήτριες του πρωταθλήματος αφού κέρδισε το χάλκινο στο Ντουέτο ,και ήρθε Τέταρτη στο σόλο .  Δικαίως θεωρείται μία από τις κορυφαίες  ελληνίδες αθλήτριες του υγρού στίβου αφού παντού όπου αγωνίζεται στην Ελλάδα  και το  εξωτερικό αποσπά μετάλλια και διακρίσεις.  Πριν καλά πατήσει το πόδι της στην Αθήνα ,αναχωρεί σήμερα για  να συμμετάσχει σε μια νέα μεγαλύτερη διοργάνωση. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Σαγκάη στην  Κίνα μαζί με άλλες δύο συναθλήτριες της πού θα εκπροσωπήσουν τα Ελληνικά χρώματα. Πέρσι στην αντίστοιχη στην Αμερική κατέλαβε την Πέμπτη θέση. Οι ευχές όλων μας την συνοδεύουν να υψώσει ξανά την γαλανόλευκη και στην μακρινή Ασία. 

Θαυμάστε την  Βαγγελίτσα το πάθος της για τή διάκριση και  γιά τα εθνικά χρώματα και πώς πανηγυρίζει την επιτυχία της μέσα από τις φωτογραφίες.





e-nafpaktia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου