Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Θ. Δρόσος: Μόνη λύση οι εκλογές…


Ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατέβει στις επόμενες εκλογές.
drosos

Παραιτείται από αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού ο Θύμιος Δρόσος για να αφοσιωθεί… στην προεκλογική του εκστρατεία. Δηλώνει «έτοιμος», γνωστοποιεί ότι θα επισκεφθεί κάθε χωριό, ει δυνατόν και κάθε σπίτι στην Αιτωλοακαρνανία και εκτιμά πως η Ν.Δ. με το σύγχρονο και ρεαλιστικό της πρόγραμμα θα αναδειχθεί αυτοδύναμη κυβέρνηση Εν αναμονή της λύσης που οι ευρωπαίοι ηγέτες αναζητούν για το πρόβλημα χρέους της χώρας μας, ο αν. γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Θύμιος Δρόσος, μιλώντας στον Δυτικά FM – 96,1 υποστήριξε ότι «θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει λύση, τι είδους λύση θα είναι αυτή και κυρίως πόσο λύση θα είναι». Συμπλήρωσε δε πως ο μόνος δρόμος για να ξεφύγει η χώρα απ’ τα αδιέξοδα της ανάλγητης πολιτικής της κυβέρνησης Παπανδρέου είναι οι εκλογές, μη παραλείποντας να σημειώσει πως, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, οι ευρωπαίοι εταίροι μας και όχι μόνο αυτοί, στρέφονται τώρα στον Αντώνη Σαμαρά και αναγνωρίζουν πως οι δικές του προτάσεις για την οικονομία είναι αυτές που δύνανται ν’ αλλάξουν τη γκρίζα εικόνα.

Ο κ. Δρόσος μίλησε διεξοδικά για την δύσκολη και περιπεπλεγμένη κατάσταση και για την κρίση αξιοπιστίας προς το πολιτικό σύστημα, για να τονίσει όμως ότι η Ν.Δ. με τον πειστικό πολιτικό της λόγο, τις πολύ συγκεκριμένες και υλοποιήσιμες προτάσεις της, το συνολικό σύγχρονο και ρεαλιστικό της πρόγραμμα, όχι μόνο θα κερδίσει τις επικείμενες εκλογές, αλλά θα σχηματίσει ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα της επιτρέψει την ανατροπή της σημερινής κατάστασης, με την εφαρμογή αναπτυξιακής πολιτικής, …στη θέση των αδιέξοδων άδικων μέτρων! Στην παρατήρηση ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μεν την αξιωματική αντιπολίτευση να… παίρνει κεφάλι, όχι όμως αυτοδυναμία, ο κ. Δρόσος παρατήρησε πως η διαφορά απ’ τις 11 ποσοστιαίες μονάδες που υπολείπονταν η Ν.Δ. στις εκλογές στις 4 που σήμερα έχει προβάδισμα, με εντυπωσιακά αυξητική μάλιστα τάση, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της εκτίμησης που ο ίδιος εξέφρασε. Όσο για το αν η Ν.Δ. είναι έτοιμη σήμερα για εκλογές, ως προς τα οργανωτικά απάντησε θετικά. Σε σχέση με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, θέμα που πρόσφατα μας απασχόλησε σε αναλυτικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ, ο κ. Δρόσος είπε ότι «οι διεργασίες προς τις εκλογές επιταχύνονται» και πως ο χρόνος της ανακοίνωσης των ονομάτων θα εξαρτηθεί ασφαλώς απ’ τις συγκυρίες, θα αποφασιστεί δε απ’ τον πρόεδρο του κόμματος.

Αποκάλυψε δε πως σύντομα τα στελέχη που διατηρούν παράλληλο ρόλο θα αποδεσμευτούν ώστε απρόσκοπτα να ριχτούν στη μάχη των εκλογών και τόνισε ότι ο ίδιος έχει ήδη θέσει την παραίτησή του (από αν. γραμματέας) στη διάθεση του προέδρου, ώστε να αφοσιωθεί στην Αιτ/νία και στην απαραίτητη επαφή και επικοινωνία με τους πολίτες. Όντας σε μια ακόμη περιοδεία στο νομό μας, ο κ. Δρόσος γνωστοποίησε μάλιστα την πρόθεσή του να επισκεφθεί όλες τις πόλεις και τα χωριά του νομού μας, ει δυνατόν και κάθε σπίτι χωριστά…

πηγή:ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

2 σχόλια:

  1. καλος εισαι ισως ο καλυτερος δυστυχως δεν εισαι λαμογιο για να πας μπροστα παντος καλο κουραγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός μας έλειπε. Τώρα είμαστε πλήρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή