Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Eύστοχη παρατήρηση αναγνώστη....

Το θέμα δεν είναι η ανάθεση, και διαγωνισμό μπορούσε να στήσει ο Μπουλες. Τόσους έχει κάνει, εκεί θα κόλλαγε. Απλά ήθελε να πάρει τη δουλειά από το ΤΕΙ χώρις να προλάβουν να αντιδράσουν, για αυτό και έκανε ανάθεση. Επίσης το ΤΕΙ δεν θα αναλάμβανε μόνο την σελίδα, αλλά και άλλα πράγματα. Κανένα απο αυτά δεν έχει προχωρήσει. Γιατι; Γιατί ο Μπουλές δεν έχει υπογράψει την προγραμματική σύμβαση με το ΤΕΙ; Αναδείξτε το θέμα, είναι πολύ πιο σημαντικό απο 15 χιλιάρικα το αν θα μείνει ή αν θα φύγει το ΤΕΙ από τη Ναύπακτο.


Αναγνώστης.

5 σχόλια:

  1. Μπουλές - Τριανταφύλλου : 1 - 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
    ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ LEPANTISTAS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΓΕΙΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΝΝΟΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η' ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΞΗΠΥΡΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΚΥΝΔΗΝΟΛΟΓΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΤΟ ΤΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Den diafono pos to TEI tha meinei epeidi frontisan oi proigoumenoi alla oi torinoi exiperetoun skoupous mistirious kai fovamai pos kanoun ta panta gia na fugei.Den exigite allios auti i apaxiosi tou tmimatos apo to pareaki tis sumforas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ.ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2004 ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΕΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή