Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Aπάντηση Νafpaktos24.blogspot.com προς ΕΜΑΣ....

Προς: navmaxia@hotmail.com



Κάποιες εκφράσεις του επίμαχου άρθρου ήταν όντως ατυχείς. Έπρεπε να είναι ξεκάθαρο ότι δεν φταίτε εσείς για την αλλοίωση των polls αλλά οι "έξυπνοι". Ζητούμε συγνώμη και θα επανορθώσουμε με την πρώτη πρώτη ευκαιρία. Από την άλλη είναι γνωστό τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Είμαστε ως κοινωνία ανώριμοι για τη χρήση τέτοιων μέσων, δυστυχώς.

Στις φωτογραφίες που έχουμε πάρει βάζουμε πηγή, με τη μορφή συνδέσμου. Από εδώ και στο εξής θα υπάρχει και αναφορά στο site και όχι μόνο link, εφόσον αυτό ενόχλησε.

Όσο για την ανωνυμία ή όχι, γνωρίζετε πολύ καλά ότι αποτελεί μείζον θέμα παγκοσμίως, είναι τεράστιο ζήτημα. Το wikileaks ανώνυμο είναι, αλλά ξεσκέπασε όσα κάνανε οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν. Αν έχουμε εκβιάσει κάποιον ή λασολογήσει μέσω της ανωνυμίας, να μας κράξετε. Δεν φταίει όμως η ανωνυμία για κάτι από μόνη της, εργαλείο είναι και το χρησιμοποιείς όπως νομίζεις. Αν την χρησιμοποιούμε λάθος, εδώ είμαστε να ακούσουμε.

Προτείνουμε να τελειώσει αυτή η ιστορία εδώ και να εξομαλύνουμε την ένταση. Εμείς σε δείγμα καλής πίστης, ήδη σας βάλαμε στο blogroll μας. Δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε στο κάτω κάτω, ούτε μας νοιάζουν τα κλικ:) Το χόμπυ μας κάνουμε, δεν έχουμε όρεξη για πλακώματα. Το αντίθετο.

Αν θέλετε, ανεβάζουμε και ανάρτηση όπου θα διορθώνουμε όσα σας προσέβαλλαν, για να τελειώνει αυτή η παρεξήγηση. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να γίνουμε Άρτα - Πρέβεζα ή Σάλτσινο-Κεραμιδόγατος!


Φιλικά,

nafpaktos24
 
 
 
...Τα σχόλια ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου