Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Tους χαλάσαμε τη σούπα....

Κυκλοφορεί σε άλλο μπλογκ της περιοχής


''Εμείς δεσμευόμαστε να φιλοξενήσουμε τέτοιο νόμιμο υλικό προώθησης του κάθε υποψηφίου, ανεξάρτητα από το αν τον γουστάρουμε ή όχι. Χωρίς να πάρουμε ούτε ένα ευρώ!



Την ώρα που άλλοι βάζουν τσίγκινα polls που τα αποσύρουν όταν δεν τους αρέσουν τα αποτελέσματα, εμείς δίνουμε βήμα σε όλους.


Την ώρα που τα περιφερειακά ηλεκτρονικά ΜΜΕ ζητάνε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ "μαύρο" χρήμα για τις εμφανίσεις υποψηφίων Δημάρχων και Συμβούλων, εμείς προσφέρουμε σε ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους ΔΩΡΕΑΝ αυτό που προβλέπει ο ΝΟΜΟΣ.


Ποιοι είναι μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια διαφάνειας; ''
 
...η απάντησή μας.
 
Αγαπητέ ΄΄άγνωστε'' υμνητή της ''διαφάνειας'':
1. Aν ήσουν πραγματικά υπέρμαχος της διαφάνειας,θα έβγαινες με ονοματεπώνυμο,φανερά και ξεκάθαρα.Άρα τη διαφάνεια βάλτη στην άκρη.
 
2.Όταν και σε άλλο μπλογκ της περιοχής παρατηρείται ακριβώς το ίδιο φαινόμενο [αντιγράφω]
 
Παρατηρήθηκε ότι στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα μισής ώρας αυξήθηκε ο αριθμός των ψήφων σε έναν υποψήφιο δυσανάλογα με τους επισκέπτες. Ενώ στην ψηφοφορία οι μεταβολές κατά την διάρκεια των δύο ημερών ήταν ομαλές για πολύ μικρό χρονικό διάστημα υπήρξε απότομη μεταβολή και μάλιστα νυχτερινές ώρες. Κοινώς χιόνισε....!!! Δεν θα διακόψουμε την ψηφοφορία, αλλά θα την αφήσουμε να εξελιχθεί. Άλλωστε η κάλπη στις 7 Νοέμβρη δεν επηρεάζεται από τέτοια γεγονότα και θα βγάλει αυτό που θέλουν οι πολίτες. Τέτοιες πρακτικές καταδικάζονται από τους πολίτες. Οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο!! Νafpaktos Voice. 3.Τα ''τσίγκινα polls'' που όπως τα λες όταν τα αποτελέσματα δεν μας αρέσουν τα αποσύρουμε.



το αποσύραμε γιατί είχε γίνει παρωδία,χωρίς κανένα αντικειμενικό λόγο ύπαρξης,ή περαιτέρω μελέτης.
 
4.Όταν κατηγορείς τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης χωρίς στοιχεία ότι ζητούν παράνομο χρήμα από τους υποψηφίους:
 
Μπορείς να το αποδείξεις ?
Έχεις στοιχεία ?
Έχεις επίσημη καταγγελία ?
Σου έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο επίσημα ?
 
Δημοσίευσε το.Με ονοματεπώνυμο,με στοιχεία.
Και όχι λάσπη στον ανεμιστήρα.
  [άλλωστε αυτό που αναφέρεις αποτελεί αξιόποινη πράξη και θα έπρεπε να σε καλέσει εισαγγελέας για να καταθέσεις ότι ξέρεις]
Και για να ρίχνουμε τη μάσκα αγαπητό Nafpaktos 24 στο προφίλ μου μπορείς να δεις το ονοματεπώνυμό μου.Εσύ υπέρμαχος της διαφάνειας ποιο είναι το προφίλ σου?
 
Y.Γ:Και' μεις φιλοξενούμε τους πάντες και τα πάντα,και χωρίς ευρώ....την περιουσία απ' αλλού την κάναμε...[πάντως φανερά].
 
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ.Όποιος θέλει ''ιδού η Ρόδος,ιδού και το Πήδημα''.


σημείωση 2 : Όταν ανασύρουμε μια φωτογραφία  γράφουμε και την πηγή της....Ξέρεις εσύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου